Specialists και family μαζί

Όποιος πει το Mentor Travel Specialists, είναι από τα πιο αναπτυσσόμενα τουριστικά γραφεία της Θεσσαλονίκης. Αυτό, δεν έχει παρακάτω, παραμέσα. Δεν θα πει την αλήθεια, όλη την αλήθεια. Άλλη άποψη έχει ο κόσμος που έχει ζήσει την ιστορία του. Πως δεν το συζητάμε πως σαν επαγγελματίες, στην κατηγορία τους, είναι οι καλύτεροι. Αλλά είναι και οικογένεια στις μεταξύ τους σχέσεις. Αυτή είναι η Mentor Travel Specialists. Και αρχηγός του ο Βελισσάριος Χωρινός.

Σήμερα έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, με το μήνυμα :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Ευχαριστούμε όλους γia την παρουσία, αλλά και για την εμπιστοσύνη σας.
Το 2024 έρχονται πολλές ταξιδιωτικές εκπλήξεις “

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που χαμογελούν και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που χαμογελούν και κείμενο που λέει "mentor trv ecial"
Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "mentor travel specialists TRAVEL INSPIRE GOLD ADVENTURE |EXPERIENCE DISOVER mentor travel ESCAPE mentor mentor mentor mentor n/speciists mentor lists travel specialists mentor specialists mentor mentor specialists mentor mentor pecialists travel mentor specialists mentor mentor mentor mentor mentor mentor mentor specialists travel mentor mentor pecialists mentor mentor mentor travelspecialists mentor specialists mentor specialists mentor"

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.