Κόντρα στα μποφόρ: Η Σοφία Κουλμεζόγλου και ο Παναγιώτης Φιλιόπουλος δίνουν απόψε ραντεβού στην Κύθνο

Μπορεί τα ισχυρά μποφόρ να αποτελούν τον μεγάλο «πρωταγωνιστή» των τελευταίων ωρών στις Κυκλάδες, όμως η μουσική δεν σταματά. Σε λίγη ώρα από τώρα, η Σοφία Κουλμεζόγλου και ο πολύπειρος Παναγιώτης Φιλιόπουλος ανεβαίνουν στα decks του Harena Kythnos, έτοιμοι να χαρίσουν μια βραδιά γεμάτη ρυθμό και δυνατές μουσικές επιλογές.

Οι δύο DJs ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα πρόγραμμα που αναμένεται να κρατήσει αμείωτο το κέφι μέχρι αργά, αποδεικνύοντας ότι, ακόμη και όταν οι καιρικές συνθήκες δεν είναι οι ιδανικές, η καλή μουσική βρίσκει πάντα τον τρόπο να φέρνει τον κόσμο κοντά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η Σοφία Κουλμεζόγλου συνεχίζει ένα ιδιαίτερα γεμάτο καλοκαίρι με εμφανίσεις σε δημοφιλείς προορισμούς, ενώ στο πλευρό της θα βρίσκεται ο έμπειρος Παναγιώτης Φιλιόπουλος, ένας DJ με πολυετή παρουσία στον χώρο της διασκέδασης και μεγάλη εμπειρία πίσω από τα decks.

Όλα είναι έτοιμα για μια δυνατή μουσική βραδιά στην Κύθνο, με το Harena Kythnos να ετοιμάζεται να υποδεχθεί όσους επιλέξουν να διασκεδάσουν κόντρα στα μποφόρ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ