Κόκκινο βάρεσε στις νυχτερινές υπηρεσίες, με τον “ακυκλοφόρητο” Νικηφόρο

Τραγούδησε ο Νικηφόρος, το τραγούδι, το άγνωστο, το καινούργιο, αυτό που έρχεται, σύντομα πολύ. Που θα μιλάει για καψούρα, που θα αναρωτιέσαι αν ζω η έχω πεθάνει.. Και έπεσε πανικός. Γιατί; Aμολυθήκανε να τον γράψουν στην ιστορία και να τον ανεβάσουν στα social media, να τον προλάβουνε, και την ίδια ώρα, με λουλούδια πολλά, να τον λούζουν. Γιατί; Που το βρήκαν γραμμένο το χαμό που έκαναν, στο άγνωστο και ακόμα ακυκλοφόρητο κομμάτι του Νικηφόρου.

Εύκολα, σου δίνω την εξήγηση. Αυτό συμβαίνει ότι όταν βαράει συναγερμός στις νυχτερινές υπηρεσίες, που σημαίνει ότι κάποιος είναι πια μεγάλος, ή πάει να γίνει μεγάλος. Για αυτό, λοιπόν, το λόγο, η κινητοποίηση η μεγάλη, για τον όλο και μεγαλύτερο, για τον όλο και περισσότεροι μεγάλοι ρωτούν για αυτόν, Νικηφόρο. Που όπου νάναι, ολοκληρώνει τις εμφανίσεις τoΥ στη Θεσσαλονίκη, και στις 13 Μαίου, επιστρέφει Αθήνα, για την Παραλιακή, για το Voe, της ίδιας ομάδας του Voodoo. Αυτοί τον στηρίζουν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Άντε και σας τα εξήγησα, άντε και τα καταλάβατε. Παρακάτω; Θα σας το δείξω λες και σε παρακολουθείτε live, μήπως είναι πιο πιστικό; Εννοείται. Δεν αφήνει κανέναν παραπεσμένο το Tsipas Blog.

Χθες το βράδυ, στο πρώην Markiz – νυν Delilah Nights, του Μάρκελλου Μουρατίδη, γιού του αείμνηστου άρχοντα Πέτρου Μουρατίδη.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.