Κοίτα πως τα έφερε η τύχη

Χριστίνα Θεωνά

Η είδηση δεν μπορεί να δοθεί ξερή. Με την πρακτική του copy paste (αντιγραφή- επικόλληση). Αυτή μπορεί να είναι η δουλειά του συνηθισμένου μέσου, κανάλι είναι αυτό, εφημερίδα η σελίδα στο διαδίχτυο. Να τη σερβίρει ο ένας, έτσι ακριβώς να κάνει κι ο άλλος. Με το νι και με το σίγμα. Σα να μεταφέρουν ραβασάκι. Ό,τι μεταδίδεται απ’ έξω, το αναμεταδίδουν με κλειστά μάτια. Όμως, το tsipasblog.gr δεν λειτουργεί έτσι.

Βρέθηκε σαν πελάτισσα προχθές το βράδυ στο Ten Ten, στην από κοινού εμφάνιση Αδαμαντίδη-Μπάστα, όχι κάποια άγνωστη, αλλά η ανερχόμενη στην τραγουδιστική και νυχτερινή ελληνική αγορά, Χριστίνα Θεωνά, η οποία δικαιολόγησε τον τίτλο αυτό. Της ανερχόμενης στην καλλιτεχνική και νυχτερινή ελληνική αγορά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πως ; Πήρε το μικρόφωνο από την μεγαλύτερη σημερινή φίρμα του καλού λαϊκού τραγουδιού, τον Θέμη Αδαμαντίδη, με τον οποίον παίζει πολύ έντονα να συνεργαστούν στη πίστα του North-Εμπατή, ιδιοκτησίας Νίκου Σπυρίδωνα. Και η τύχη τα έφερε έτσι, ώστε να κάθονται σε διπλανά τραπέζια, το Σάββατο στο Ten Ten.

Εκεί μάλλον θα συζήτησαν για το ενδεχόμενo συνεργασίας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στη σκηνή, συναυλία και εσωτερικός χώρος, κείμενο που λέει "Ten NightStories.g"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.