Κωδικός “μπλεγμένος με ναρκωτικά και όπλα, ιδιοκτήτης κλαμπ στη Πάτρα”: – Δύο συλλήψεις

Το έχετε δει εκείνη την σπουδαία ταινία του 2007, το “American Gangster”, με πρωταγωνιστή τον Ντένζελ Ουάσιγκτον; Αποφεύγω να αναφερθώ στο στόρυ της, μόνο ότι διαδραματίζεται στην Νέα Υόρκη των αρχών της δεκαετίας του ’70 και αφορά τον διαβόητο έμπορο ναρκωτικών της Νέας Υόρκης, Φρανκ Λούκας.

Με μια κουβέντα. Το χρήμα και μόνο το χρήμα ορίζει την ηθική στην πολιτική, στην επιστήμη, στην υγεία, στη νυχτερινή διασκέδαση, στον αθλητισμό, στα πάντα. Κατόπιν τούτου, αφήνουμε τους αφελείς να πέφτουν από τα σύννεφα και να αναφερθούμε στη νέα επιτυχία του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το δίνω, όπως το έδωσαν, οι ίδιοι, σε επίσημη ανακοίνωση τους, χωρίς να προσθέσω ή να αφαιρέσω κάτι. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθησαν, σήμερα το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, δύο ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών, καθώς και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, αξιοποιώντας στοιχεία που συνέλεξαν κατά το προανακριτικό τους έργο, συνέλαβαν επ΄αυτοφώρω έναν από τους άνδρες, τη στιγμή που μετέφερε από αυτοκίνητο σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης (γκαράζ) 100 γραμμάρια κοκαΐνης τα οποία κατασχέθηκαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο γκαράζ που χρησιμοποιούν οι δύο συλληφθέντες, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν τα εξής:
• (5) αυτοσχέδιες νάιλον, που περιείχαν 5 κιλά και 220 γραμμάρια κάνναβης,
• (1) πλαστικό δοχείο με 184 γραμμάρια άγνωστης χημικής ουσίας (χρησιμοποιείται για νόθευση κοκαΐνης),
• (1) περίστροφο 38mm,
• (1) περίστροφο 32mm,
• (1) πιστόλι (replica), με δεκατρία αβολιδωτα φυσίγγια,
• (639) φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων,
• (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
• (2) κινητά τηλέφωνα,
• (1300) ευρώ,
Παράλληλα, κατασχέθηκε ένα αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες ως μέσο διευκόλυνσης για την μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.