Κι όμως ! Ο Ρουβάς “αντικατέστησε” τον Οικονομόπουλο

Νίκος Οικονομόπουλος-Σάκης Ρουβάς

Τα πάνω- κάτω έφερε, κυριολεκτικά, σε ολόκληρη την νύχτα, η επιλογή του Νίκου Οικονομόπουλου, να αποχωρήσει αιφνιδιαστικά από το “Κέντρο Αθηνών”. Πολύ νωρίτερα από τις προβλέψεις.

Τα αίτια της επιλογής του αυτής, μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί, ενώ ο καθένας και η καθεμιά μπορεί να υποθέσει ό,τι θέλει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στο πλαίσιο αυτό, όπως ισχυρίζονται στο tsipasblog.gr καλά ενημερωμένες πηγές, ο πατρινός τραγουδιστής “χρέωνε” στον επιχειρηματία του κέντρου, που τα βρόντηξε, τον Γιάννη Τσακουμάκο, ότι στήριζε περισσότερο την Σάκη Ρουβά. Ο οποίος εμφανίζεται, με Στέλιο Ρόκο και Έλενα Παπαρίζου, στο άλλο μαγαζί του, το Estate. Και, μάλιστα, κατά κοινή ομολογία, φέτος πήγαινε πολύ καλύτερα.

Χθες είχαμε το τελευταίο-αν δεν προκύψει κάποιο άλλο- κομμάτι του «παζλ». Στο “Κέντρο Αθηνών” ήταν προγραμματισμένη η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μεγάλης εταιρίας με χιλιάδες προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας. Αλλά τους προέκυψε η φυγή του Οικονομόπουλου. Και προκειμένου να μην αναβληθεί, ο Τσακουμάκος ζήτησε από τον Ρουβά να καλύψει το κενό του..και έτσι έγινε !

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.