Κι όμως είναι επανασύνδεση

Οι ινσταγραμ ιστορίες του Δημήτρη Φιντιρίκου είναι αξιόπιστες. Δεν τις αγνοείς, σ’ αρέσουν ή όχι το περιεχόμενο τους, τις λαμβάνεις υπ’ όψιν. Γιατί; Πρώτον, διότι είναι Φιντιρίκος. Τι πάει να πει αυτό; Πάει να πει ότι ο Φιντιρίκος είναι… θεσμός στο πρωτάθλημα αυτό. Οτιδήποτε να ανεβάσει, μαγνητίζει το ενδιαφέρον. Πρώτο φαβορί είναι να βλέπουν τον πρωταθλητή Φίντι. Μετά τους άλλους.

Στα τελευταία του story, πετύχαμε αυτό, που κάποιοι το είχαν αποκλείσει πως θα ξανασυμβεί. Με τίποτα έλεγαν..Ενώ άλλοι το είχαν σίγουρο, μέρα με τη μέρα να πλησιάζει. Δημήτρης Φιντιρίκος- Κατερίνα Δαλάκα : Επανασύνδεση. Περί αυτού η κουβέντα. Δεν τον έχουμε δει με τα μάτια μας, αλλά να που προκύπτει. Μπαμ κάνει. Και ένα δίχρονο παιδί το καταλαβαίνει. Με βάση την ιστορία που δημοσιοποιήσε ο πρώτος, με την φωτογραφία της δεύτερης, για να της ευχηθεί χρόνια πολλά, για τα γενέθλια της.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.