Κεραμίδα για τον Αντώνη Ρέμο – Πλήρωσε πάρα πολλά χρήματα με απόφαση δικαστηρίου

Ποιος κινήθηκε δικαστικά εναντίον του, η υπόθεση που τον κυνηγάει και το διάσημο πρόσωπο που βρέθηκε απέναντί του.

Η 8η Μαΐου είναι μια σημαδιακή ημερομηνία για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή. Το 2008, ο Αντώνης Ρέμος, έγινε μεγαλομέτοχος των «κυανόλευκων», λίγες ημέρες μετά από μια περιπετειώδη παραμονή στην κατηγορία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί αυτή να έχει ξεχαστεί, θα θεωρηθεί ως μια τυπική διαδικασία, όμως είναι μια ημερομηνία που αποδείχθηκε πως σημάδεψε τόσο την ΠΑΕ όσο και τον άνθρωπο που έβαλε την υπογραφή του στη δεξιά πλευρά των σελίδων. Ο λόγος για τον Αντώνη Ρέμο, στα χέρια του οποίου πέρασαν οι μετοχές της ΠΑΕ Ηρακλής.

Ο διάσημος τραγουδιστής, που είναι φανατικός της ομάδας από μικρό παιδί, μπήκε πληρώνοντας χρέη των προηγούμενων, έφτιαξε εξαιρετικές ομάδες με γνωστούς παίκτες, όμως η ιστορία είχε άσχημο τέλος.

Ο πήχης είχε πλέον μπει σε άλλα ύψη και στον Ηρακλή έκαναν όνειρα Ευρωπαϊκής εξόδου. Αυτή δεν ήρθε, οι οπαδοί άρχισαν τα πυρά εναντίον του Ρέμου και στις 22 Απριλίου 2010, ο τελευταίος ανακοίνωσε την παράδοση των μετοχών στον ερασιτέχνη Ηρακλή. Δυο χρόνια αργότερα, σε συνέντευξή του, ο Ρέμος είπε: «Εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη και τα λάθη μου τα πλήρωσα μέχρι τελευταίο ευρώ. Νοιώθω και ξέρω και αυτοί που πραγματικά Ηρακλειδής ξέρουν ποιος είναι ο Αντώνης Ρέμος και τι έχει κάνει για τον Ηρακλή. Και πως έβαλε τα στήθια του μπροστά στη χειρότερη στιγμή του Ηρακλή, το 2007 το καλοκαίρι, που υπήρχαν μόνο καμένα γραφεία 18 εκατ. ευρώ χρέη, που εμάς στην αρχή μας έλεγαν πως ήταν 7-8 εκατ. και τελικά ήταν πάνω από 18 εκατ. στο δημόσιο συν 30 προσφυγές από ποδοσφαιριστές. Αναλάβαμε μια ομάδα με έξι-επτά επαγγελματικά και έπρεπε μέσα σε ενάμιση μήνα να αποπληρώσουμε, να ρυθμίσουμε με τη ρύθμιση Ορφανού που την είχε βγάλει τότε για τον ΠΑΟΚ και δεν την υπέγραψε ο Ζαγοράκης και μου έλεγε άσε μη την υπογράφεις, ξέρω εγώ και είχε δίκιο τελικά. Εγώ ήμουν ο μαλ… που την υπέγραψα και πήρα όλο το βάρος επάνω μου».

Έφτασε να συλληφθεί για χρέη του Ηρακλή στο δημόσιο

 
Τον Ιούνιο του 2014, ο Αντώνης Ρέμος είχε συλληφθεί για χρέη της ΠΑΕ Ηρακλής προς το δημόσιο, τα οποία ξεπερνούσαν τα δυο εκ. Ευρώ. Για μια σειρά ετών ο Ρέμος πλήρωνε χρέη του Ηρακλή. Κάποια από αυτά τα είχε επωμιστεί όταν πήρε τις μετοχές το 2008, κάποια δημιουργήθηκαν στο διάστημα που ήταν εκείνος μεγαλομέτοχος, ενώ με την επιστροφή των μετοχών στον ερασιτέχνη, το βάρος δεν είχε φύγει από πάνω του.

Η υπόθεση του Ηρακλή κυνηγάει τον Ρέμο μέχρι και σήμερα και μάλιστα, ο Τάσος Κατσαμπής σε συνέντευξή του αποκάλυψε πως πριν από λίγες ημέρες κέρδισε δικαστική μάχη εναντίον του τραγουδιστή και πήρε χρήματα από τον ίδιο για όσα του όφειλε ο Ηρακλής. Ήταν χωρίς τους φόρους, ωστόσο όπως ξεκαθάρισε… κυνήγησε τον τότε μεγαλομέτοχο και όχι την ομάδα!

-sportdog

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.