Καθόλου δεν την φοβίζει η σύγκριση με τη Λένα Ζευγαρά

Όλοι αυτό θα ρωτάγαμε το κορίτσι μας. Μια είναι το κορίτσι μας, η Ιουλία Καλλιμάνη. Που πέρασε ο πρώτος μήνας, που την είδαμε στο Tokyo Theater, και οι επιδόσεις της είναι άκρως ενθαρρυντικές. Ενώ οι προβλέψεις και για τα επόμενα ματς, δείχνουν πάλι να είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Γυρίζω στο σκηνικό “όλοι αυτό θα ρωτάγαμε το κορίτσι μας”. Την σύγκριση με την Λένα Ζευγαρά, λογική η σύγκριση. Με την έννοια ότι ήταν αυτή στο νυχτερινό γήπεδο αυτό, των αδερφών Βουτυράκου, από εδώ πήρε φωτιά το όνομα της. Τώρα είναι η Καλλιμάνη. Αυτός είναι πάλι ο στόχος, όχι κάτι άλλο. Αυτός είναι ο κύκλος της ζωής, χθες εσύ, σήμερα εγώ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η Καλλιμάνη, η οποία υποτίθεται θα έπρεπε να ενοχλείται με το να την συγκρίνουν με την Ζευγαρά, είναι τελείως έξω από αυτή την λογική. «Η Λένα είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα, μια πολύ καλή τραγουδίστρια και ένα πολύ φωτεινό παιδί. Της εύχομαι ό,τι καλύτερο στην πορεία της», δήλωσε στην εκπομπή «Happy Day».

Διαβάστε επίσης : –Όλοι στο Tokyo σήμερα, στις 18:30
Περιμέναμε την Ιουλία Καλλιμάνη και …Ήρθε!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.