Είναι καθαρά η ώρα του

Αυτό λέγεται ήρθε η κατάλληλη στιγμή. Η ώρα η ακριβής τώρα είναι και γιατί είναι τώρα (;). Πιο ώριμος από ποτέ, στη καλύτερη φάση του, στο να αναδείξει τις δυνατότητες του. Οι οποίες αν εκμεταλλευτούν σωστά, με όραμα κι όχι πρόχειρα και τυχοδιωκτικά, από βασικό παράγοντα της επιχειρηματικής νύχτας, αυτός θα πλουτίσει και θα φοβίσει τους αντιπάλους του.

Αυτό υποστηρίζει στο tsipasbllg.gr ο “Φωστήρας”, ο οποίος έχει δικαιωθεί σε ότι προηγούμενη πρόβλεψη του. Και τώρα υποστηρίζει την τραγουδιστική πρόταση του Γιώργου Ξυλούρη. Αυτός έγινε γνωστός μέσω του Greek Idol, πριν κάποια χρόνια, όπου ο κόσμος τον αγκάλιασε. Από τότε μέχρι και σήμερα, βαδίζει την πορεία με συνταγή “με κόπο αλλά κι αφοσίωση”. Φυσικά, θα συναντήσεις πολλές και μεγάλες συνεργασίες, αλλά και πολλά δικά του τραγούδια. Τραγούδια καλά και ποιοτικά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και πάνω που μιλούσα για κατάλληλη στιγμή, ο Γιώργος Ξυλούρης, αύριο, Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου, από το κανάλι του στο Youtube, ανεβάζει τραγούδι, που θα το θυμούνται καιρό. Που θα περάσει στης νύχτας τον πλανήτη, το μήνυμα ότι το συγκεκριμένο σπορ το ξέρει καλά.

Τίτλος : “Ας Έστελνες”
Μουσική : Χρήστος Σαντικάι
Στίχοι : Γρηγόρης Βαξαβανέλης
Σκηνοθεσία : MAN . Μάνος Στρατήγης

Πιάστε θέσεις ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.