Η καταστροφή ενός δικηγορικού γραφείου από τα «έργα και τις ημέρες» ενός κακοποιητή – ποινικολόγου που ήρθε σε μια νύχτα! Οι απλήρωτοι συνεργάτες, οι υποθέσεις που «τρέχουν» και τα τηλέφωνα που χτυπούν από τους πελάτες αλλά δεν τα σηκώνει κανένας στην δικηγορική εταιρεία «Apostolos Lytras & Associates Law Firm»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του γνωστού ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα. Όπως αποκαλύπτει το edolio5, όποιος προσπαθήσει να μπει στην ιστοσελίδα του δικηγορικού γραφείου του, δεν θα τα καταφέρει αφού η ιστοσελίδα έχει κλείσει.
Οι συνεργάτες του γραφείου δεν ξέρουν πλέον τι να κάνουν και τρέχουν στα ποινικά ακροατήρια και ζητούν αναβολές αφού πρώτα όμως πληρώνουν από την τσέπη τους τα σχετικά παράβολα.

Μέχρι χθες το βράδυ η ιστοσελίδα ήταν διαθέσιμη αλλά από σήμερα το πρωί δεν υπάρχει. Ο συνεργάτης του γραφείου δικηγόρος Κριεμάδης με SMS που έστειλε στον Απόστολο Λύτρα και την σύζυγο του περιγράφει την αγωνία των συνεργατών του γραφείου για την ολοκληρωτική καταστροφή που έρχεται.

-edolio5.blogspot.com

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.