Ο κατάσκοπος Τσίπας και η τρίτη μέρα του Ρέμου

Τον λένε ο μεγαλύτερος πράκτορας στη νυχτερινή γη. Ο πράκτορας με την πιο μεγάλη σχέση με τις απόρρητες πληροφορίες- περισσότερο από κάθε άλλον στο γήπεδο αυτό. Απόρρητες πληροφορίες, βέβαια. Δεν γίνεται να μην έχει πρόσβαση σε απόρρητες πληροφορίες, όποιος ενεργεί μυστικά και φέρει εις πέρας αποστολές.

Καλά τα λένε. Εντελώς καλά. Εγώ τον λέω με το όνομα του. Τσίπας. Τσίπας Μπλοκ. Και λοιπόν; Λέμε τώρα για τον Αντώνη Ρέμο. Επειδή δεν όπως όλοι οι κανονικοί τραγουδιστές, έχει βασιλικό αίμα στις φλέβες του. Ετοιμος, ναι, είναι να ανοίξει και τρίτη ημερα. Μετά το Σάββατο και την Κυριακή, και η Παρασκευή θα μπει στο πρόγραμμα; Αυτά κυκλοφορούν στην πιάτσα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και όσα μάθαμε, το δείχνουν από μόνο του. Φοβερά ξεκίνησε στο φετινό νυχτερινό πρωτάθλημα της Αθήνας, τεράστια είναι η ζήτηση. Και από ποιους ζήτηση ; Από τον καλύτερο κόσμο, τους περνάνε από κάστινγκ! Κάνω πλάκα; Καθόλου.

Τώρα που το ξανασκέφτομαι βέβαια, σιγά την είδηση. Ρέμος είναι. Πάντα στο θεό ήταν η ζήτηση.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.