Η κατάληξη του χθεσινού ραντεβού για το Bio Bio ήταν αυτή- Ο αρραβώνας έγινε, μένει ο γάμος- Αλλά ο πατρινός επιχειρηματίας για να το προχωρήσει, θέλει πρώτα την στήριξη από το Tsipas Blog

Στο κόκκινο έχει πάει η αγωνία! Στο κατακόκκινο. Σας ενημερώσαμε έγκυρα και πρώτοι, για τον πατρινό επιχειρηματία. Αυτόν που κατάφερε το ακατόρθωτο. Από σερβιτόρος, που ήταν πριν μερικά χρόνια, όμως δουλεύοντάς σκληρά και κάτω από την σιωπή, σήμερα να θεωρείται πακεταρισμένος. Παρατήρηση σημαντική, καμία σχέση με την νύκτα, δεν έχουν τα πακέτα του, συνδέονται με την ημέρα. Χθες, λοιπόν, το απόγευμα, αυτός, ανέβηκε στην Αθήνα, γιατί είχε ραντεβού με τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου Bio Bio. Μα για να διερευνήσει το ενδεχόμενο απόκτησης του.

Ας έρθουμε στο τι έγινε. Σύμφωνα με πληροφορίες, που δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση, ο αρραβώνας έγινε. Τώρα μένει ο γάμος, δηλαδή τα διαδικαστικά. Όπως μάθαμε, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα πέσουν οι υπογραφές. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, στις προθέσεις του συγκεκριμένου επιχειρηματία, είναι το tsipasblog.gr να τον στηρίξει, να βάλει πλάτη. Αν όχι, δεν το προχωράει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.