Καραμανλής και Τσίπρας δεν ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της «Καθημερινής»

Καραμανλής και Τσίπρας δεν ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της «Καθημερινής»

… για την εκδήλωση των 100 χρόνων της εφημερίδας – Απών και ο Ευάγγελος Βενιζέλος!

Παραλειπόμενο από τη γιορτή στο πιεστήριο της «Καθημερινής», για τα 100 χρόνια του φύλλου το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ενώ, λοιπόν, τίμησαν με την παρουσία τους την ιστορική εφημερίδα σύσσωμη η πολιτειακή και η πολιτική ηγεσία του τόπου, δηλαδή από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, έως πρώην πρωθυπουργοί, υπουργοί, βουλευτές, τραπεζίτες, στελέχη της αγοράς και δημοσιογράφοι… Οι μεγάλοι απόντες ήταν οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αλέξης Τσίπρας!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Παρά το γεγονός ότι προσκλήθηκαν στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια της «Καθημερινής», επικοινωνώντας μάλιστα μαζί τους υψηλό στέλεχος του ομίλου… Τελικά οι δυο πρώην πρωθυπουργοί δεν ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση!

Τώρα αν αυτό οφείλεται σε άλλες ανειλημμένες υποχρεώσεις τους ή στην κριτική που έχουν δεχθεί από την εφημερίδα, είναι άγνωστο!

Τέλος , να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση δεν πήγε ούτε ο Ευάγγελος Βενιζέλος που επίσης η απουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη!

-enimerosi24.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.