Δεν έχει καψούρα με τα media

Δεν έχει καψούρα με τα media

Η φράση περιγράφει τα συναισθήματα πολύ υψηλού κυβερνητικού παράγοντα για τα ΜΜΕ… Αποτυπώνοντας στην πραγματικότητα και την άποψη του ίδιου του πρωθυπουργού για τα media, αφου όπως αποκαλύπτει (ο ίδιος παράγοντας) ειναι το τελευταίο πραγμα που ενδιαφέρει την παρούσα κυβέρνηση!

Φυσικα δεν αναφέρεται μονο στην προβολή του κυβερνητικού έργου, αλλα και στη συγκίνηση που προκαλούν τα προβλήματα των μιντιακών επιχειρήσεων!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ακομη ομως και η προβολή του κυβερνητικού έργου – οσο απίστευτο κι αν ακούγεται, δεν ειναι ενα θεμα που “καίει” τον Μητσοτακη, σε αντιθεση με την πλειοψηφία των υπουργών του που μετράνε τις εμφανισεις τους στα καναλια όπως κάποτε μετρούσαν τα πιτσιρίκια τα παγωτά και τα μπάνια!

Ο Μητσοτακης ακούει τους συμβούλους του για τον Τύπο (και για την εικόνα του), αλλα εχει την πεποίθηση όπως ισχυρίζονται στενοι του συνεργάτες, οτι οι μαχες (παντός είδους) δεν κερδίζονται με την επικοινωνια… Κερδίζονται λύνοντας τα προβλήματα των πολιτών! Ειναι κατι σαν το χρήμα που δεν φέρνει την ευτυχία, αλλά λύνει πολλά προβλήματα!

Εν κατακλείδι όσοι νομίζουν οτι θα συγκινηθεί ο Μητσοτακης με τα “γλειψίματα” ορισμένων ΜΜΕ για να τα προσέξει και να τα “στηρίξει” με διάφορες διευκολύνσεις, είναι μακριά νυχτωμένοι!

από enimerosi24.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.