Η καψούρα στην κορυφή πάλι

Είναι ο υπέρτατος νόμος; Ναι είναι, γιατί συγκεντρώνει όλους τους νόμους. Κι’ αν να το πήρες χαμπάρι έγκαιρα, ε τότε μέσα στο έργο θα βρεθείς. Όλα κάνουν κύκλο γύρω γύρω και πάντα έτσι θα είναι. Στα πάνω ήταν χθες. Μετά ο κύκλος κλείνει και στα επόμενα επεισόδιά, και πάλι πρωταγωνιστής της σκηνής γίνεται. Και το ένα και το άλλο. Όπως το λέω. Μόλις είπα την πιο μεγάλη κουβέντα της αιωνιότητας.

Ποιος το λέει αυτό; Ένας μιλάει, ουδείς άλλος. Αυτό το Tsipas Blog. Και ποιος είναι αυτός; Αυτό που ξέρουμε και που μας χαρίζει σενάρια υψηλής, ηδονικής αισθητικής. Αυτό που έχει κερδίσει το δικαίωμα, να ομιλεί, να το παίρνουν στα σοβαρά οι πραγματικά μεγάλοι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για νύκτα η κουβέντα. Το λαικό τραγούδι ή καψούρα, που στην καρδιά μιλάει. Του πήρε λίγο χρόνο, αλλά τα κατάφερε. Στο φετινό πρωτάθλημα, θα φορέσει ξανά αυτή την κορδέλα του “Βασιλά”. Ο κόσμος δείχνει να σνομπάρει, να διώχνει με τις κλωτσιές, ανοίγει την πόρτα να φύγουν τα νέα ήθη και έθιμα, που με το ζόρι, θέλουν να μας φέρουν. Γιατί μας παρουσίασαν μια νύκτα, μαϊμουδένια, μπασταρδεμένη, που δεν έχει καμία σχέση με τα παλιά, εκείνη την νύκτα που πρωτομάθαμε και αγαπήσαμε. Εχουν χάσει εντελώς την μπάλα.

Εδώ θα ρωτήσω. Τι θα βάλει ο Θανάσης Παπαγεωργίου, στο Fever; Αυτό που έγραψε το tsipasblog.gr. Πάολα-Πλούταρχο, με την καψούρα στην κορυφή πάλι.

Διαβάστε επίσης : Ήρθε η ώρα να το πούμε! Πάολα-Πλούταρχος, θα παίξουν σε μια ομάδα, σε αυτή του ήδη και “στα πολύ σοβαρά” ανακαινισμένου Fever- Ο Ράμμος, η Άσπα και ο “μάγος” στα σκηνοθετικά Ρήγος

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.