Κάποτε πέφτει το μπλακ άουτ

Κυκλοφόρησε ως ο τίτλος, στην τελευταία συνέντευξη του, που έδωσε στο zappit.gr. Ότι μπορεί να μείνει μόνος, αν τα φώτα σβήσουν. Αυτό σκέπτεται ή το έχει ήδη αποδεχτεί μέσα του, ο ισχυρός, ο μέρα με τη μέρα ακόμη πιο ισχυρός, μιντιακός παράγοντας-παίκτης της χώρας. Ποιος είναι αυτός ; Ο Νίκος Κοκλώνης. Και δεν μας κάνει πλάκα. Δεν αποκλείεται.

Δηλαδή; Όλη αυτή η ιστορία να γυρίσει τούμπα, από τη ζέστη να πάει στο κρύο, να τα χάσει όλα. Πασίγνωστο και παλιό το έργο, έχει τύχει σε πολλούς άρχοντες και δυνατούς. Σε θηρία, μεγαθήρια, που εξαφανίστηκαν από τη μια στιγμή στην άλλη, το οποίο όταν σου χτυπήσει την πόρτα, θα σε βρει και θα σαι μόνος. Και τότε, αρχίζει η πιο βαριά ασθένεια, η κατάθλιψη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο, να παίξει και στην περίπτωση μου, τελικά να μην εξελιχθεί η δουλειά σύμφωνα με τα συμφέροντα μου. Σ’ ένα χρόνο, σε πέντε χρόνια..λέει ο Κοκλώνης και το λέει επειδή είναι άτομο συνηδιτοποιημένο. Καθόλου τρελό, ακραίο, εξωγήινο, από άλλον πλανήτη.

Όλα όσα είπε ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.