Έχει χάσει τη μπάλα !

Ένα ξέρω. Οι τύπος που κάνει το σώου στην υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη, έχει καταφέρει να ασχολείται ο κόσμος μαζί του. Μεγάλη επιτυχία αυτή. Τα ΜΜΕ, δηλαδή, και τα σοβαροφανή κι εκείνα που είναι για πέταμα, όλο κάτι θα βρουν να γράψουν. Αλλά και θα τον αναζητήσουν, θα του τηλεφωνήσουν, να βγει να μιλήσει. Να συνεχίσει το ξετύλιγμα του κουβαριού, να προχωρήσει σε νέες αποκαλύψεις. Τι σημαίνει αυτό;

Σημαίνει ότι πουλάει, διότι άρπαξε στο στόμα του τον Δημήτρη Φιντιρίκο. Και ενώ, όχι η καφετζού της γειτονιάς, η φίλη μου η Σούλα που με κουρεύει, αλλά ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας, σε κάθε δήλωση του δημόσια, δίνει το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα. Πως κρατά σταθερά απόσταση μεγάλη από αυτό, που είναι αποτρόπαιο σε όλο το μεγαλείο του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το λες κι αλλιώς. Στα social media κυκλοφόρησε το όνομα του συγκεκριμένου επιχειρηματία, ως κατόχου της σουίτας, στο γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης την επίμαχη ημέρα. Η σουίτα αυτή, ωστόσο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αθανάσιου Ζιώγκα, είχε κλειστεί στο όνομα του φερόμενου ως δράστη και όχι στο όνομα του κ. Φιντιρίκου. Ο ίδιος ο Δημήτρης Φιντιρίκος, δε, έκανε γνωστό ότι, την «επίμαχη» ημερομηνία του καταγγελλόμενου βιασμού, βρισκόταν στο εξωτερικό.

Δείτε το απόσπασμα με τα λεγόμενα του δικηγόρου της καταγγέλουσας στο 07:10

Αλλά και μιλώντας και στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο παρέα», ο δικηγόρος της 24χρονης είπε ότι το όνομα του Δημήτρη Φιντιρίκου δεν βρίσκεται στη δικογραφία:

Λοιπόν, έτσι έχουν τα πράγματα, όμως δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι ο Φιντιρίκος. Γιατί; Ο Ηλίας Γκιώνης, ο ακτιβιστής που αποκάλυψε το θέμα, παίρνει πόντους αν ασχολείται μόνο με αυτόν αποκλειστικά! Σιγά τον κατηγορούμενο για τον βιασμό Βασίλη Λεβέντης, ο οποίος λέει ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της 24χρονης. Ακόμα μεγαλύτερο σιγά, τον Μάνο Παπαδόπουλο, που φέρεται ως ένας εκ των διοργανωτών του πάρτι, ζήτησε συγγνώμη, αλλά μετά ανασκεύασε. Το παιχνίδι το κάνει ο Γκιώνης, με τον έναν, την ταμπέλα Φιντιρίκος, οι άλλοι είναι συμπληρώματα, γλάστρες.

Έτσι που λες. Κι ενώ μέχρι κάποιο σημείο, το πήγαινε καλά, έλεγες, αυτό που παρουσιάζει είναι ποιοτικό και αληθινά για να σώσει την ψυχή των κακοποιημένων γυναικών. Πλέον, όμως, δεν μπορείς να το πεις. Λες πως υπερέβη τα εσκαμμένα. Το βλέπουν όλοι. Με τα πιο άθλια ψέματα, με λόγια που δεν λέγονται, με το πολύ ευαίσθητο θέμα “Πατέρας “, προσπαθεί να συνεχίσει τον ντόρο. Την επιτυχία! Να πάρει τα χειροκροτήματα και το μπράβο. Υποστηρίζει και δεν ντρέπεται καθόλου, πως ο γιος, αφού άρπαξε τα λεφτά που πλούσιου μπαμπά, τον άφησε να πεθάνει στη ψάθα. Είναι απίστευτο. Σκέψου να έχει πεθάνει ο πατέρας, ο δικός σου, και να ακούς από κάποιον εντελώς άσχετο και ξένο, που δεν τον έχεις δει ποτέ, δεν γνωρίζεις καν την ύπαρξη του, να ισχυριστεί κάτι τέτοιο. Και μάλιστα σε δημόσιο βήμα.

Τι μαλακίες είναι αυτές. Αυτό συνδέεται με την ερευνητική προσπάθεια, για συλλογή καινούριων στοιχείων, στον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη; Πρώτα αυτό και μετά το άλλο. Το μήνυμα που δημοσίευσε στο Twitter, μήπως του το έστειλε ο νεκρός πατέρας του Φιντιρίκου, με τα εξής λόγια: “Βγάλτο στη φόρα. Βγάλτο. Ζητάω δικαίωση” Τρελό. Αααα… , ξέφυγε εντελώς. Είναι αυτό που λέμε έχασε την μπάλα και εναγωνίως ψάχνει να την βρει.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.