Κάποια μαγαζιά έχουν την ιστορία τους

Να λέμε την αλήθεια. Πεθαίνει η νύχτα, αλλά κάποια μαγαζιά δεν λένε να πεθάνουν. Μαγαζιά σαν το Δικαστήριο στο Περιστέρι. Γιατί έχουν υψώσει τείχος προστασίας σε όλα αυτά τα νεόφερτα, γύρω από την νυχτερινή διασκέδαση. Δεν φεύγουν μακριά από την ταυτότητα τους, ξέρουν πως όσο ζουν πρέπει να την κρατήσουν ανέγκιχτη, μόνο έτσι θα συνεχίζουν να μαγνητίζουν την νυχτερινή προσοχή.

Ακόμη μια αξέχαστή live Τετάρτη, γεμάτη μουσική, χορό και διασκέδαση, μας περιμένει. Παρέα πάντα με την αγαπημένη ομάδα, και guest της βραδιάς ο Σπύρος Σαραμάντης!
Μην το χάσετε!
☎️2105752088
📍Αγίας Παρασκευής 66 Μπουρνάζι

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "LLVE LIVE ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΕΒΕΝΑΣ ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΗΛ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΑΝΙΚΑΣ 里 2105752088 Αγίας Παρασκευής 66, Μπουρνάζι ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ CLUB TAU Am"
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΣΠΥΡΟΣ ΣΑΡΑΜΑΝΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ CLUB Τρόπος Διασκέδασης Guest OLIVE Αγίας Παρασκευής 66, Μπουρνάζι 2105752088"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.