Κάνουν απόβαση στη Πάτρα και για μόνιμα

Άκης Δείξιμος- Κώστας Δόξας

Χωρίς πολλά λόγια. Ο Κώστας Δόξας και ο αδερφός του Άκης Δείξιμος, είναι πολύ πιο δυνατοί, από άλλες προβεβλημένες μούρες της σχολής των τραγουδιστών. Δεν κάνουν τίποτα για να ρεκλαμάρουν τη φάτσα τους. Δεν υπηρετούν τέτοια δουλειά, καριέρα, πτυχίο, δεν εκπροσωπούν αυτό το επάγγελμα, να παριστάνουν ότι είναι αυτοί και άλλοι κανείς μετά. Δεν χρειάζεται να αναφέρουν ότι πρόκειται για τα ανίψια του αιώνιου Αντώνη Βαρδή, που δεν πέθανε ποτέ. Όταν, λοιπόν, δεν παίζουν τόσο δυνατά και τόσο έντονα στα μμε ο Δείξιμος με τον Δόξα, αυτό σημαίνει ένα πράγμα. Είναι πολύ πάνω, από την βιτρίνα του καλλιτεχνικού βίου, που μοιάζει με σκουπιδότοπο. Και κάπου εκεί, την έχουν αράξει οι περισσότεροι από τους σημερινούς Έλληνες τραγουδιστές και πελάτες τους Τσίπας Μπλοκ, και δεν το κουνάνε. Για να μην πούμε τίποτα βαρύτερο.

Και λέμε Δόξας-Δείξιμος σκέτο, διότι μάθαμε πως ξεκινάνε για όλη τη σεζόν του χειμώνα, στην Πάτρα, στο Metropolis. Μαζί τους και η θέα Ελένη Γρίβα. Από αυτή το Σάββατο, 9 Οκτωβρίου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.