Κανένα χρήμα, μόνο η καρδιά σε πάει στον παράδεισο

Ανδρέας Ρήγας, Παναγιώτης Λου

Τα φράγκα δεν κάνουν τον άνθρωπο. Η καρδιά τον κάνει. Τι να περιμένεις από τα φράγκα; Την υστεροφημία μόνο, όχι και την «δικαίωση» της ψυχής. Η καταστροφή της Πάτρας, προέρχεται από εκείνα τα 6-7 “γνωστά” και “φωτισμένα” μυαλά, που κοκορεύονται, πως έχουν ξεπεράσει και τον Θεό, και στην τελική κοτέυουν. Επί της ουσίας, όταν είναι να βάλουν το χέρι στη τσέπη, για να βοηθήσουν μα κατάσταση που ζητάει βοήθεια, το ρίχνουν στις δικαιολογίες. Και, τελικά, το διάβασες κι εσύ στην παραλία, αυτό που “σήκωσε” στο facebook o Ανδρέας Ρήγας και δεν περίμενες κάτι λιγότερο από τον Παναγιώτη Λου.

“Καλό ταξίδι ομάδα Κόκκινο Καλή επιτυχία στο φεστιβάλ Γαλλία δώσε δυνατά είσαστε σπουδαίοι ομάδα…Μια μουσικοθεατρική παράσταση “Κόκκινο” άρτια εκτελεσμένη απο εξαίρετους & ταλαντούχους κωφούς🦻 ηθοποιούς/χορευτές.🎵
Επόμενη εκτέλεση της παράστασης🫵στο φεστιβάλ Κωφών Clin D oeil στη Γαλλία🤗.
Ξανά ραντεβού Σεπτέμβρη Πάτρα….
Ευχαριστούμε πάντα δίπλα μας Παναγιώτης.
Για την χορηγία κλπ….κύριε Παναγιώτη ομάδα Κωφοί και Βαρήκοωοι σάς ευχαριστούμε”

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα

Ο Ανδρέας Ρήγας είναι π. πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού κωφών, του σωματείου κωφών Πάτρας και του αντίστοιχου Αθλητικού συλλόγου.

Είναι σύμβουλος στην ελληνική ομοσπονδία κωφών καθώς και μέλος της Διεθνούς ποδοσφαιρικής Ένωσης κωφών. DIFA (Diaf International Football Association).

Εργάζεται στο Πανεπιστήμιο Πατρών και έχει τρεις κόρες.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, γένι και χαμογελάει
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.