Κανείς δεν το περίμενε, αλλά είναι αλήθεια ..τελικά! Όπως το “μπουμπούνισε” το Τσίπας Μπλοκ- Η ιστορία Γιώργου Σαμπάνη και Κώστα Ματσίκα, λαμβάνει τέλος- Μόνο που ο έμπειρος επιχειρηματίας, δεν είναι χθεσινός..Και παρά το σκηνικό πίεσης, με κινήσεις εξπρές, έκλεισε σχήμα…Σχηματάρα- Ακόμη καλύτερο- Και ο Σαμπάνης που θα καταλήξει ;

Ο επιχειρηματίας Κώστας Ματσίκας

Το ρεπορτάζ το πρωινό, του Τσίπας Μπλοκ, με το σήμα “αποκλειστικό πάλι”, που σημαίνει “πως όχι μόνο εμείς το ξέραμε, αλλά μόνο εμείς είχαμε τα κότσια να το βγάλουμε”, και ήταν σαν να έπεφτε βόμβα..Αφού έχει τον βασιανάρικο τίτλο “Παραμυθάκι ή ιστορία αληθινή ; O Γιώργος Σαμπάνης “τα έσπασε” με το αφεντικό του Έναστρον και τινάζονται όλα στον αέρα…!”… Τελικά έχει σχέση, μάλιστα στο εκατό τις εκτάτο, με την πραγματικότητα.

Ο γνωστός τραγουδιστής και ο έμπειρος επιχειρηματίας Κώστας Ματσίκας, δεν θα είναι πια ένα σώμα. Θα είναι δύο, ο καθένας το δικό του, σε απλά ελληνικά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για την εποχή μακριά από μπελάδες. Με τον Σαμπάνη δεν θα αποφευγόντουσαν τα προβλήματα. Το Έναστρον, με άλλα λόγια ο Ματσίκας, είναι το επιδιωκόμενο, τι θα βάλει… Και πονοκέφαλος εύκολα μπορεί να τον πιάσει, μιας και δεν υπάρχουν πολλές και από το πάνω ράφι λύσεις ελεύθερες.

Την βρήκε την άκρη του νήματος, όμως. Σίγα που δεν θα την έβρισκε. Για να μην σας πούμε ότι κάνει επίδειξη. Δεν πτοείται και γίνεται ακόμη πιο δυνατός. Έτσι, για να τους φύγει ο τσαμπουκάς.. όσων ειδικών είπαν τις δικές τους αναλύσεις. Και οι πηγές οι πολύ ωραίες και έμπειρες του Τσίπας Μπλοκ, λένε ότι τελικά θα είναι οι Melisses, πολύ τους γουστάρω αυτούς. Και θα τους πλαισιώνει, ακούγεται με την Δέσποινα Βανδή, που είναι διαχρονική δύναμη στη νύχτα.

Να δούμε και που θα καταλήξει ο Σαμπάνης. Τι δείχνουν οι πρώτες δημοσκοπήσεις. Ηλίας Μαροσούλης, Γιώργος Πετρογιάννης Γιάννης Τσακουμάκος και Γιάννης Μωράκης. Και ποιος είναι ο πιο πιθανός ; Εκτίμηση προσωπική καθαρά, θα μιλήσει το πακέτο, που πρέπει να πέσει κάτω από το τραπέζι. Σ΄αυτό δεν διαφωνεί κανείς.

Η μάχη μέχρι τέλους θα δοθεί !

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.