Κανείς δεν τον έχει ξεχάσει

Βασίλης Γκόγκος, Γιώργος Ποζίδης

Ο αντικατάστστος κυρ Γιώργος. Λες και δεν πέρασαν τέσσερα χρόνια, από όταν έφυγε. Κι όμως πέρασαν, και τα πράματα στην Θεσσαλονίκη, και όχι μόνο, δεν είναι ίδια με τα χθεσινά. Τα προχθεσινά. Τα περσινά. Ο αναγνώστης του τσίπας μπλοκ τα ξέρει, τα έχει μάθει, έχει αντιληφθεί το ποιος ήταν ο Γιώργος Ποζίδης και την τεράστια ιστορία του.

Γιατί δεν είναι ίδια τα πράματα στην Θεσσαλονίκη ; Λείπει η πολύτιμη ισορροπία, η δύναμη του κύρους από τη μια, και από την άλλη, η αλήθεια. Απουσιάζουν διότι δεν υπάρχουν σήμερα άλλοι σαν κι αυτόν. Σαν να σταμάτησε το μολύβι της ιστορίας να γράφει στις 1 Αυγ 2019! Δεν την θέλει να την θυμάται αυτή την ημέρα ο Βασίλης Γκόγκος, ο επί σειρά ετών συνεργάτης του. Σα να περιμένει να του πουν «ξύπνα από την πλάκα».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

«Έφυγες ξαφνικά και νωρίς και η απουσία σου είναι αισθητή. Πέρασαν τέσσερα χρόνια και λείπεις» Μ’ αυτά τα λόγια τον θυμήθηκε. Βασικά, δεν τον έχει ξεχάσει και ποτέ!

Διαβάστε επίσης : «Πύλη Αξιού»! Το σίριαλ των σίριαλ έλαβε το αναμενόμενο τέλος

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.