Κάνει δουλειά που κάνουν οι μεγάλοι

Όποιος διαβάσει την Ιστορία της Μαρίνας Λαζαράκη, αντιλαμβάνεται γιατί ξεχωρίζει σήμερα στην καλλιτεχνική ζωή του δημοτικού τραγουδιού. Και να έχει πλέον καταλάβει θέση στις κυρίαρχες δυνάμεις, σε αυτές που είναι στις πρωταγωνίστριες στον πλανήτη αυτόν… Μπαίνουμε μέσα στα social media της νεαρής τραγουδίστριας από την Πάτρα, και βλέπουμε να έχει κάνει δουλειά, που κάνουν μόνο οι μεγάλοι. Ποιοι μεγάλοι! Παπαρίζου και Φουρείρα και άλλοι…Τέτοιο λόγο, τόσο προσεγμένα, ωραία σκηνοθεσία, πλάνα, αισθητική, έχουν οι δημοσιεύσεις της, που βλέπουμε σε instagram και facebook, που αφορούν στην παραγωγή βίντεο και φωτογραφίας.

Ποια είναι η συνέχεια; Στο πιο δυνατό σημάδι του δημοτικού, το Voice Live Stage, με τους κορυφαίους Κώστα Σαφέτη και τον Γιάννη Κατσίγιαννη. Εκεί την βλέπουμε, εκεί δείχνει πως προσεγμένη δεν είναι μόνο στην εικόνα της, είναι και με το μικρόφωνο στο χέρι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "LIVE VOICE STAGE ΕΝΑΡΞΗ 02/12 MAPINA ΛΑΖΑΡΑΚΗ ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ 29 & ΚΡΗΤΗΣ 1, ΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟ: 210 3414000 KIN: 6977864442"
Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "ΕΝΑΡΞΗ 2/12 LIVE VOICE STAGE ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΦΕΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΓΙ ΑΝΝΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΟΚΚΩΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΒΕΛΗΣ ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΩΡΟΥ MAPINA ΛΑΖΑΡΑΚΗ ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΝΑΣ nonH ΚΑΡΑΜΠΑ ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ 29 & ΚΡΗΤΗΣ 1, ΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟ: 210 3414000 KIN: 6977864442 ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΙΤΣΑΣ"
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι κοντινή λήψη ένα ή περισσότερα άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.