Κάνει ..αμερικάνικο παιχνίδι το Alcatraz

Καλλονές με καλλίγραμμο κορμί και βλέμμα που σκοτώνει, να λικνίζονται αισθησιακά πάνω στον στύλο, έχει ως βασικό συστατικό το διάσημο Alcatraz, που βρίσκεται στη λεωφόρο Συγγρού, δίπλα ακριβώς στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση. Αλλά αναγνωρίζουμε την σημαντική εξέλιξη του, δημοσίως και επισήμως. Κατάλαβε πως τα πράγματα πάνε μόνο μπροστά, όχι πίσω, πολύ σωστά! Οπότε, πρόσθεσε και άλλα “κόλπα” στο παιχνίδι του.. Σ΄ όλα μέσα να είναι, βέβαια, παίκτης διαφορετικός και ελκυστικός, δεν αφήνει κανένα κοινό να είναι αδιάφορο και ασυγκίνητο.

Το Τσίπας Μπλοκ έχει άποψη και την λέει, και άμα λάχει, μιλάει με φωτογραφικά ντοκουμέντα. Σαββατόβραδο και η ουρά που έχει σχηματιστεί στο Alcatraz, είναι αδιανόητα μεγάλη, και θυμίζει λες και έχεις πάει στα πιο φοβερά μπουζούκια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Μην σου κάνει εντύπωση, το Alcatraz είναι, όχι μόνο στριπτιτζάδικο, όχι όπως όλοι οι άλλοι. Αυτός κι εκείνος. Παντρευτεί και συνδυάζει πολλά είδη διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Παίζει, μ’ άλλα λόγια, αμερικάνικα, τόσο προχωρημένα. Γιατί αυτά τα βλέπεις στην Αμερική μόνο.

Να δείτε στις 29 Νοεμβρίου, ποιος είναι ο είναι ο γνωστός ράπερ, που θα εμφανιστεί στο stage του. O Bossikan, παικτράς είναι ο άνθρωπος.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Έσκασες μύτη στο Alcatraz και είναι Δευτέρα; Ξεκινήστε την δύσκολη ημέρα της εβδομάδας, με το “Κάτι Έχω”, που σημαίνει ερωτικό υπερθέαμα!

ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

strip-club athens

Έσκασες μύτη στο Alcatraz και είναι Τρίτη; Νιώσε την ένταση του “Ladies Night”. Ένα σφηνάκι και ο ένας στους 3 χορούς, κερασμένα από το μαγαζί, και άντρες έτοιμοι για όλα.

ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Έσκασε μύτη στο Alcatraz και είναι Τετάρτη; Είναι η βραδιά των VIP TRANSFERS LIMO & RED HUMMER. Και άλλα πολλά. Μοναδικά προνόμια, για όσους έχουν την κάρτα μέλους. Την παραλαμβάνετε μετά από 3 επισκέψεις.

Για περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Έσκασες μύτη στο Alcatraz και είναι Πέμπτη; Θα σας περιμένουν προσφορές και θεάματα αποκλειστικά για Golden & Platinum cards !

Αποκτήστε την κάρτα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Έσκασες μύτη στο Alcatraz και είναι Παρασκευή & Σάββατο; Talent Nights, οι νύχτες που θα τολμήσεις να χορέψεις στην σκηνή και να δείξεις το ταλέντο σου.

ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Έσκασες μύτη στο Alcatraz και είναι Κυριακή; Μια Star Woman γεννιέται! Αν είσαι μία αληθινή πρωταγωνίστρια, η σκηνή σε περιμένει για το Strip Show που θα διαλέξεις να κάνεις, εντυπωσίασε το πλήθος και κέρδισε μία Φιάλη, ένα Συλλεκτικό μπλουζάκι και ένα Table Dance Show.

ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

strip-club-athina
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.