Κάνε μας τη χάρη, κύριε Καπουτζίδη

Ένας από τους αμέτρητους ηλίθιους που άλλη δουλειά δεν έχουν και κυκλοφορούν στο διαδίχτυο οι πεοκρόυστες (βαράνε το πέος τους λς και είναι κομπρεσέρ, επειδή είναι τζάμπα, δεν πληρώνουν ούτε καύσιμα), τι έκανε; Σχολίασε τον της πλάκας σχολιαστή στο κρατικό κανάλι κύριο Γιώργο Καπουτζίδη. Τον χαρακτήρισε κακιά αδελφή.

Κατ΄αρχήν. Λέω της πλάκας σχολιαστή τον 50χρονο Καπουτζίδη διότι δεν είναι σχόλιο να λες π.χ. Τώρα θα τραγουδήσει η τάδε, σειρά έχει ο δείνα, η άλφα όρνιθα που εκπροσωπεί τη βήτα χώρα είναι τόσο χρονώ κλπ κλπ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πάμε στο θέμα μας. Γιατί τσίμπησε ο Καπουτζίδης και απάντησε στον ανώνυμο χάλια που τον είπε κακιά αδελφή; Δεν μ’ ενδιαφέρει εμένα τον τηλεθεατή της κρατικής τηλεόρασης τι λέει ο κάθε βλάκας στον Καπουτζίδη, ο οποίος βρήκε την ευκαιρία να πει πως δεν είναι κακιά, αλλά καλή αδελφή. Λες και μιλούσε από το προσωπικό του κινητό, από ιδιοκτησίας του πλατφόρμα.Δεν κατάλαβα. Και δεν εννοώ τι θα πει κακιά, και τι καλή, και πετυχημένη αδελφή, όπως δήλωσε ο… παθών Καπουτζίδης. Ο οποίος δεν είπε στον χάλια σχολιαστή του ότι δεν υπάρχουν κακιές και υστερικές αδελφές. Είπε ότι είναι της κατηγορίας των καλών αδελφών.  Στη φώτο, ο Καπουτζίδης μ’ έναν άλλο καλό ομοφυλόφιλο, τον συνάδελφο του Φώτη Σεργουλόπουλο.

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.