Ελπίδα … μηδέν

Δημήτρης Χαττζόπουλος

Τι σημαίνει να κλείνουν τα bar, τα cafe και τα εστιατόρια στις 12 και να ρέει άφθονο το αλκοόλ από τα mini market, τα ψιλικατζίδικα και τα περίπτερα μόλις κλείσουν αυτά ;

Θα σας το πω με ένα παράδειγμα : Έχουμε κυβέρνηση από το x κόμμα που την έχει ψηφίσει η πλειοψηφία του λαού, άλλα μετά τις 12 κυβερνά ένα άλλο κόμμα που έχει πάρει το 3% . Αυτό, λοιπόν, το τελευταίο διορίζει, κάνει ρουσφέτια κλπ κ το πλειοψηφούν κόμμα κάθεται και κοιτάζει ενώ διατηρεί στο ακέραιο όλες τις υποχρεώσεις του έναντι των υπαλλήλων του κράτους (μισθούς, ασφαλιστικές εισφορές κλπ). Μιλάω στη γλώσσα των πολιτικών μήπως καταλάβει κάποιος. Δεν έχω καμιά ελπίδα, αλλά δυστυχώς δεν έχω καμιά ελπίδα και από τους συνδικαλιστικούς μας φορείς, που παρακολουθούν αδιάφοροι το έγκλημα που συντελείται σε βάρος της τάξης που υποτίθεται εκπροσωπούν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στο ενδιάμεσο μας γράφουν για μια μάσκα ενός σερβιτόρου στο πηγούνι, για το βιβλίο καπνίσματος και για μια ακρίδα που πέταξε στον υπαίθριο χώρο μας.

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι κάποτε ζούσαμε σε μια χώρα άφωνων, ενώ τώρα περάσαμε στο επόμενο στάδιο των ζωντανών νεκρών. Μόνο που ο θάνατος της μεσαίας τάξης ανόητοι κρατικοί-δεξιοί θα έχει σε δεύτερη φάση εσάς θύματα.

-Τα παραπάνω γράφτηκαν στην επίσημη σελίδα στο Fecebook του γνωστού μάνατζερ καλλιτεχνών και μετόχου σε καταστήματα εστίασης, Δημήτρη Χατζόπουλου

Διαβάστε επίσης : Τι ακούγεται για το αύριο της εστίασης και της νύχτας;

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.