Καμένα Βούρλα: Προχωράει η μεγάλη επένδυση των Ισπανών

Καλά είναι τα νέα που μαθαίνουμε για την μεγάλη επένδυση των 200 εκατ. που ετοιμάζουν οι Ισπανοί στα Καμένα Βούρλα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η εταιρεία Inmo “Parck Invest S.A.” κατέθεσε στο ΤΑΙΠΕΔ όλα τα δικαιολογητικά και οικονομικά στοιχεία που της είχαν ζητηθεί και όλα είναι έτοιμα για να πέσουν οι υπογραφές και να κλείσει η δουλειά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να υπενθυμίσουμε ότι μιλάμε για το ονομαζόμενο “κάμπινγκ του ΕΟΤ” και την Ιαματική πηγή του “Κονιαβήτη”, όπου στα 600 περίπου στρέμματα θα χτιστεί μια πολιτεία με πολυτελή καταλύματα, αθλητικές υποδομές, αγορά κλπ.

Πέρα από την Ισπανική εταιρεία που έχει δεσμευτεί για επένδυση 200 εκατ. ευρώ, στο συγκεκριμένο ακίνητο, τρέχει και επένδυση του Ομίλου Μήτση, ύψους 50 εκατ. ευρώ, η οποία περιλαμβάνει τη ριζική ανακαίνιση του 5άστερου Galini Wellness Spa & Resort και του κέντρου θαλασσοθεραπείας, την αποκατάσταση και επαναλειτουργία των εγκαταλελειμμένων ξενοδοχείων «Ράδιον» και «Θρόνιον», των επίσης εγκαταλελειμμένων υδροθεραπευτηρίων «Ασκληπιός» και «Ιπποκράτης» και την αξιοποίηση και αναβάθμιση της αναγνωρισμένης ιαματικής πηγής «Γεωργαλά».

lamiareport.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.