Καμάρι, μας μαθαίνει να περπατάμε

Τον χρυσό χορηγό της Παναχαϊκής, επί εποχής Γιώργου Μπάρλου και που τώρα, θα ξανά στηρίξει τον Διαγόρα Βραχνείκων, τον ξέρουμε, είναι ο Σπύρος Δήμου. Ιδιοκτήτης πρατηρίων καυσίμων. Της εταιρίας WESTENERGY ABEEΠ . Που λίγα χρόνια πριν, κατά τας γραφάς του tsipasblog.gr, ενώ προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών μεγάλων στο γήπεδο της εμπορίας πετρελαιοειδών της χώρας μας, εντέλει έκλεισε συνεργασία-συμφωνία με την ΕΚΟ. Μέλος του Ομίλου ΕΛΠΕ, του κυρίου Σπύρου Λάτση. Πανίσχυρος, βέβαια, αυτός, κινείται με μεγάλη ταχύτητα εντός και εκτός συνόρων. Όλοι θέλουν στο “πάρε-δώσε” μαζί του. Και όπως έχει αποδειχθεί, ο πατρινής καταγωγής, έχει εξελιχθεί στον σημαντικότερο συμπαίκτη του, στην στρατηγικής σημασίας περιοχή της Δυτικής Ελλάδας.

Πρόλογος, τέλος. Μιλάμε για τον Σπύρο Δήμου, καμάρι αυτοδημιουργίας, προκοπής και μεγάλης καρδιάς. Μιλάμε για άτομο που μόνιμα, όχι μια φορά, περιστασιακά, για τα μάτια του κόσμου, παίρνει από το χεράκι τους αδύναμους και τους ενθαρρύνει. “Πάμε να περπατήσουμε μαζί”, με την αγωνία να τους δει να στέκονται όρθιοι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η μεγάλη κουβέντα, με την υπογραφή του Τσίπας Μπλοκ. Παπάρια μάντολες ότι οι δωρεές και οι χορηγίες έκαναν πιο εύκολη τη ζωή του. Και στο φινάλε γιατί να γίνει πιο απλή και πιο βολική η ζωή του, όταν πράγματι ήταν πιο εύκολη στους αιώνες εκείνους που υποτίθεται δεν τον ήξερε κανείς. Κι όταν ο Δήμου έβγαλε τα πολλά λεφτά, με τα πόδια και τα χέρια του, από καμία προίκα του πατέρα του, ενοχλήθηκαν απ’ αυτά κάποιοι άλλοι. Διότι στους δρόμους, τότε και τώρα, ο κόσμος που κυκλοφορεί περισσότερο με τα πόδια παρά με το αυτοκίνητο, ξέρει να ξεχωρίζει τον Δήμου από το κοπάδι. Πως να μην καταλάβει πως ότι βοήθεια δίνει, το κάνει για το μέσα του και μόνο. Για καμία διαδικασία γνωστοποίησης και επηρεασμού του καταναλωτικού κοινού επί πληρωμή.

Για την Ιστορία: Το 2017, τον Ιούλιο, είχε πειστεί από τον Χρήστο Λούβαρη, να μπει στον Διαγόρα. Με αφορμή αυτό, ο γαμπρός του, γνωστός δημοσιογράφος της Αθήνας Στέφανος Κωνσταντινίδης, μου τον είχε γνωρίσει.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.