Καλοκαιρινό και ανανεωμένο “Σπιτάκι”

«Ο εχθρός του καλού ,το καλύτερο !!!
Έτσι λοιπόν δεν σταματάμε λεπτό να σκεφτόμαστε ,να ρωτάμε ,να μαθαίνουμε ,να προσπαθούμε να σας δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας …
To spitaki μας λοιπόν ανανεώθηκε ,φόρεσε τα καλοκαιρινά του …
Αισθητικές πάρεμβασεις καλοκαιρινού αέρα κ ριζική ανανέωση λίστας φαγητού και cocktails με σκηνοθέτες τους συνεργάτες μας κ πρωταγωνιστές ελπίζουμε εσάς …
Οι πόρτες μας ανοίγουν αύριο στις 18:00
Εκ των προτέρων ένα μεγάλο ευχαριστω στη στήριξη σας….»

Με τα παραπάνω λόγια, που έδωσε στα social media, το “Σπιτάκι”, το μαγαζί must της πόλης των Τρικάλων. Ενημερώνει το κοινό του, πως ανανεωμένο σε όλα τα επίπεδα, ετοιμάζεται να υποδεχτεί το καλοκαιράκι. Από σήμερα, μετά τις 6 το απόγευμα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι γραφικό κείμενο που λέει "ြူ ® 11 ΣΠΙΤΑΚΙ «O εχθρός του καλού, το οκαλύτερο !!!» Ετσι λοιπόν δεν σταματάμε λεπτό να σκεφτόμαστε, να ρωτάμε, να μαθαίνουμε, να προσπαθούμε να σας δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας "Στο ΣΠΙΤΑΚΙ" μας λοιπόν ανανεώθηκε, φόρεσε τα καλοκαιρινά του.. Αισθητικές πάρεμβασεις καλοκαιρινού αέρα και ριζική ανανέωση λίστας φαγητού, cocktails. Με σκηνοθέτες τους συνεργάτες μας και πρωταγωνιστές ελπίζουμε εσάς Οι πόρτες μας ανοίγουν Παρασκευή 31/5 στις 18:00. EK των προτέρων ένα μεγάλο ευχαριστω στη στήριξη σας! discover newyard INFO /RESERVATION 6982625699 PLATEIA VOUVIS, TRIKALA"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.