Καλοκαίρι θα βλέπετε παντού Κατσίγιαννη

Ευχαρίστησε τον Νίκο Κοκλώνη η Τζένη Κατσίγιαννη, γιατί; Που για ακόμη μια φορά την φιλοξένησε στο J2US. Είναι το πιο ακριβό σόου της ελληνικής τηλεόρασης.

Δείτε ΕΔΩ

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να τι έκανε σε νούμερα τηλεθέασης, στο τελευταίο επισόδειο : Ξεχώρισε στα κοινά 25-44 ετών, καταγράφοντας μέσο όρο 13,1%, και φτάνοντας στους άντρες σε τέταρτο το 24,8%. Το hashtag #j2us ήταν για μια ακόμα φορά ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο Χ με σχεδόν 8.000 tweets. 

Μην το ψάχνεις, πρόκειται για τεράστια διαφήμιση. Καλοκαίρι θα βλέπετε παντού Κατσίγιαννη. Όπως σας το λέω. Κρα κάνουν όλοι οι τραγουδιστές, και τα μεγαλύτερα ονόματα, για να ακουστούν τα τραγούδια τους. Πράγματι. Είναι εγγυημένο. Μιλάμε για ένα τηλεοπτικό προϊόν, με απήχηση, επίδραση.

Αλλά ο Κοκλώνης έχει κολλήσει με την Κατσίγιαννη. Σε μια άλλη απόδειξη. Τον είδαμε να διασκεδάζει στο Cabana. Σε αυτό το νυχτερινό κέντρο, που με το σχήμα “Τερλέγκας – Κατσίγιαννη – Κονταρός – Βερλής”, άλλαξε τα δεδομένα. Έφερε ξανά στα ίσια την βάρκα. Και το κουμαντάρει ο σύζυγος της Τζένης, ο Χρήστος Μαγκλασης. Μαζί με τους συνεργάτες του. Να το επισκεφθείτε, θα περάσετε φοβερά. Σας το συστήνω. Αν θέλεις να ακούσεις από όλα τα μουσικά είδη.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και ποτό
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και γένι
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και γένι
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.