Η Καλλιμάνη, το καλοκαίρι και ο επόμενος χειμώνας

«Αν συνεχίζει, όπως κάνει σε λιγότερο από ένα χρόνο τώρα, στο επόμενο πρωτάθλημα, μαζί με τα γνωστά θηρία, η Καλλιμάνη, δεν θα κάνει απλά και πάλι την διαφορά. Την κορυφή θα κατακτήσει». Το άκουσα από στόμα νυχτόβιο σημερινής γενιάς.

Μεταφέρω τούτη την κουβέντα, ολότελα τιμητικό για την ταλαντούχα τραγουδίστρια του Tokyo Theater Athens, για ένα μόνο λόγο. Να καταδείξω ναι, τι πραγματικά μεγάλη και σπουδαία δουλειά, γίνεται σε αυτό το νυχτερινό κέντρο. Είναι συμφερόντων αδερφών Βουτυράκου, που είναι πολύ στενοί συνεργάτες με τον παραγωγό Μιχάλη Τουρατζίδη. Ζωγραφίζει αυτός όταν θα πει αναλαμβάνω τραγουδιστή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

6 μήνες Sold Out η Καλλιμάνη στο Tokyo. Πλησιάζουν οι τελευταίες ανεπανάληπτες βραδιές. Και μετά τι; Η συνέχεια σε όλη την Ελλάδα.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "TOKYO THUAYYU SANRS 28.4 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.4 ΣΑΒΒΑΤΟ 05.5 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06.5 ΣΑΒΒΑΤΟ CLOSING PARTY 13.5 ΣΑΒΒΑΤΟ Ιουλία Καλλιμάνη DJ: STAR VALENTINO IERA ODOS 41 ATHENS tokyotheaterathens tokyo_ 410200"

Και μετά το καλοκαίρι ; Είναι σιγουράκι, δεν αλλάζει, ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα. Πάλι στο… Tokyo!

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.