Η Καλλιμάνη έκανε το θαύμα, κέρδισε την καταιγίδα

Ο καθένας που είναι κάτοικος Πατρών και των γύρω περιοχών, πιάνει τον παλμό της κουβέντας, μπορεί να μας επιβεβαιώσει εύκολα και απόλυτα. Ναι, φυσικά και αναφερόμαστε στην χθεσινή εμφάνιση της Ιουλίας Καλλιμάνη, στο μαγαζί Metropolis. Εξελίχθηκε σε μεγάλο θρίαμβο, μέχρι και την βροχή κέρδισε, η οποία δεν ήταν καθόλου αθώα, απεναντίας ήταν ύπουλη και επικίνδυνη. Ξεκίνησε το απόγευμα, γύρω στις 7, και μέτρησα μέχρι πόσο κράτησε. Μέχρι τις 10 και μισή.

Τότε με ανάρτηση το νυχτερινό κέντρο που την φιλοξενούσε, έκανε την έκπληξη, γνωστοποίησε πως «θα ανοίξει κανονικά». «Είναι τρέλα να περιμένουν να έχουν κόσμο» σκέφτηκα όταν το είδα. Στην πράξη τα πράγματα έγιναν αλλιώς, δεν επηρεάστηκαν από τις μη ευνοϊκές καιρικές συνθήκες. Όλοι ήταν εκεί και έτρεξαν με σύνθημα «Τίποτα τυχαίο».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να σας πω σήμερα λοιπόν και αυτή την λεπτομέρεια. Το καλοκαιρινό Metropolis υποδέχθηκε την Καλλιμάνη και 10 ημέρες πριν γίνει, κατάφερε να γεμίσει ασφυκτικά. Μη κοιτάς που δεν βγήκαν αυτά τα sold out, γιατί δεν είναι στη νυχτερινή φιλοσοφία Τουρατζίδη και αδερφών Βουτυράκου. Αυτά είναι για τους άλλους. Αυτοί κρατάνε χαμηλά τη μπάλα..

Δείτε τις καλύτερες φάσεις, από χθες, πατώντας : ΕΔΩ ΕΔΩΕΔΩΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.