Κακώς γκρινιάζουν κάποιοι στη νύχτα

Ένα νόμισμα πρέπει να μελετάται και από τη μία και από την άλλη όψη. Έτσι πρέπει. Οι δυο όψεις του νομίσματος, κατά την ταπεινή μου άποψη, πρέπει να γίνουν “μάθημα” και να διδάσκoονται στα πανεπιστήμια. Μόνο οι βλάκες, αυτή η κατηγορία ανθρώπων, που είναι ξεκομμένη από το σύνολο της κοινωνίας, βλέπει τα πράγματα μονόφαλμα. Βλάκες θα συναντήσει κανείς, αλλά είναι δύσκολο να τους επισημάνει, και ανάμεσα σε πετυχημένους, ακόμα και άτομα που θεωρούνται έξυπνα.

Συμφωνώ εκατό τα εκατό με τις απόψεις, ότι η νύχτα έχει κάθε λόγο να φωνάζει, να εξοργίζεται, να χτυπιέται. Που η κυβέρνηση, της έχει βάλει λουκέτο κοντά στο ένα χρόνο τώρα και δεν υπάρχει τίποτα το συγκεκριμένο για το πότε θα πει το …Φτου και ξελευτερία. Το θέμα, πάντως, το έψαξα πάλι από την αρχή και είδα πως έχει δύο όψεις. Όπως το νόμισμα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η πρώτη.. Αυτοί που κλαίγονται, είναι αυτοί που δεν δήλωναν τίποτα. Και αφού έπαιζαν έτσι, υποχθόνια και πονηρά, δεν πήραν και τίποτα από την κυβέρνηση, μέσω της Επιστρεπτέας Προκαταβολής ( πέντε τέτοια). Γιατί αυτή πάει ανάλογα με τον τζίρο τους.

Η δεύτερη, Όσοι ήταν κύριοι, δεν βαράγανε πτωχεύσεις σε επιχειρήσεις και μετά τις ξανά ανοίγανε. Με το υπάρχον υλικό, αλλά με άλλο Α.Φ.Μ και με άλλους μπροστινούς….Πήραν αρκετά καλά λεφτάκια από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.