Κ. Κατσουράνης: «Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πολλοί στην Πάτρα που είναι Παναχαϊκή»

Κ. Κατσουράνης: «Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πολλοί στην Πάτρα που είναι Παναχαϊκή»

Μακροσκελή συνέντευξη έδωσε στο contra.gr ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Παναχαϊκής Κώστας Κατσουράνης και έκανε και μια πολύ σύντομη αναφορά στη θητεία του σ’ αυτό το πόστο: “Μου ταιριάζει πιο πολύ να είμαι τεχνικός διευθυντής, παρά προπονητής. Στην Πάτρα δέθηκα πολύ με τον κόσμο και με την πόλη. Η πόλη θέλει να εξελιχθεί, θέλει υγεία στο ποδόσφαιρο, αγκάλιασε αυτό που έγινε. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν πολλοί που είναι Παναχαϊκή. Εγώ πήγα σε 40 δημοτικά σχολεία για να μιλήσω για την ιδέα της Παναχαϊκής. Τα παιδιά θα κάνεις Παναχαϊκή, τον μεγάλο δεν μπορείς να τον αλλάξεις. Για να πετύχει όμως το εγχείρημα είτε θέλει δικά σου λεφτά, είτε κάποιον να εμπιστευτεί την τεχνογνωσία σου”.
“Η Παναχαϊκή πρέπει να πάει έτοιμη στη Super League. Αν ανέβει βιαστικά, όπως θέλουν κάποιοι, θα πέσει ακόμα πιο χαμηλά. Αν συνεχίζαμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε, η Παναχαϊκή σε 1-2 χρόνια, θα πουλούσε δικούς της παίκτες”.

-patrainews.gr

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.