Η Ιστορία της Ευδοκίας

Σωστή διαπίστωση. Για λίγους αυτή η διαπίστωση. Οι γνωστοί τραγουδιστές, σε σύγκριση με τους “αγνώστους” τραγουδιστές, είναι καλύτεροι. Αλλοίμονο! Δύο διαφορετικές κατηγορίες να έχουν την ίδια… αξία, δεν γίνεται αυτό.. Είναι η μέρα με την νύχτα. Άλλη καριέρα. Άλλα λεφτά. Άλλες προτάσεις. Δεν γίνεται να συγκριθούν. Μόνο οι ηλίθιοι δεν θέλουν, μάλλον είναι ανίκανοι να δεχθούν ότι… άλλο να είσαι γνωστός, κι άλλο καλύτερος.

Με την ευκαιρία αξίζει να προσθέσουμε το εξής: Τραγουδιστές και οι δυο, ανήκουν στο ίδιο επαγγελματικό είδος. Και αν βλέπεις εκεί που τα φώτα δεν πέφτουν, ο άγνωστος είναι πολύ καλύτερος. Σε πολλές περιπτώσεις συμβαίνει αυτό. Και αν δεν πήρε τη θέση που θα έπρεπε, είναι γιατί το σύστημα τον αδίκησε, που έχουμε ακούσει με τι κριτήρια επιλέγει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ένα τρανό παράδειγμα, που επιβεβαιώνει με τον πιο πειστικό τρόπο, τα παραπάνω, είναι η Ευδοκία Παπαδοπούλου. Δεν ξεκίνησε σήμερα το τραγούδι, δεν την έμαθαν σήμερα, δεν την παραδέχτηκαν σήμερα. Θα είσαι αδιάβαστος αν το πεις. Έχει προϊστορία από μεγάλες και συγκεκριμένες συνεργασίες. Πολλές φορές έφτασε στην πηγή, αλλά νερό δεν ήπιε. Γιατί είχε ξεκαθαρίσει μέσα του ότι η κυρία ήταν η επιλογή της. Η σωστή επιλογή.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, ξανθά μαλλιά και χαμογελάει

Βέβαια, αν κάτσεις και μιλήσεις μαζί της, δεν το αναπολεί το παρελθόν. Απεναντίας εστιάζει μόνο στο παρών. Επειδή αυτό που ζει στην Μπουάτ, δεν το έχει ζήσει πουθενά αλλού. Επειδή δεν το βλέπει σαν δουλειά, που να το πεις και να σε πιστέψει. Στη σημερινή εποχή, πας στην πολύ παράξενη Πάτρα, γιατί εκεί βιοπορίζεσαι. Και δεν φοβάσαι, δεν έχεις καθόλου άγχος, αν θα γεμίσετε, αν θα χάσεις κάποιο από τα τρία μεροκάματα. Να βάλεις πλάτη για το μαγαζί, ονομάζεται αυτό στην νυχτερινή γλώσσα των άλλων. Αν η επικοινωνία και η κατανόηση, θα υπάρξουν με αφεντικά και συναδέλφους.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, ξανθά μαλλιά και χαμογελάει

Απλά, πολύ απλά είναι τα πράματα. Η Ευδοκία αισθάνεται πως κάνει αυτό που αγαπά πραγματικά. Βγάζει προς τα έξω το χάρισμα που ο Θεός της έδωσε τόσο απλόχερα. Και το αποτέλεσμα είναι τόσο εντυπωσιακό, γιατί έχει για σύμμαχο την οικογένεια της. Πως κοινή είναι η ιστορία που γράφουν. Αυτό θα σου πει.

Άκου να δεις, δεν θα βρεις πολλές τέτοιες δουλειές, είναι πολύ λίγες. Μια από αυτές, είναι στην τοποθεσία Μπουάτ.

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή!
rsv: 6983 477 708
📍Αγίου Ανδρέου 88, Πάτρα.

Μπορεί να είναι γραφικό κείμενο

Μιλάμε για μεγάλες βραδιές. Μιλάμε για μεγάλη φωνή.

Δείτε και ακούστε :

Ευδοκία Παπαδοπούλου / Εσύ μιλάς για υποχρέωση / Μπουάτ Live

Ευδοκία Παπαδοπούλου / Νερό Στη Βάρκα / Μπουάτ Live

Ευδοκία Παπαδοπούλου / Αγέρας ήσουν / Μπουάτ Live

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.