Ήρθε η ώρα για μοντέλο Μπερλουσκόνι στην Ελλάδα

Σίλβιο Μπερλουσκόνι - Δημήτρης Γιαννακόπουλος- Αλέξανδρος Καλλέργης

Μια σκέψη έκανα. Τι άλλο; Αυτό κάνει το Τσίπας Μπλοκ σκέπτεται. Πουλάει σκέψη. Αυτό είναι το προϊόν του. Δεν έρχεται να σου πεί αυτό είναι τοι σωστό, εκείνο είναι το λάθος. Τι είναι το κάθε τι να το βρει μόνος του ο καθένας. Και για φτάσεις στη δική σου προσωπική αλήθεια, να ξεφύγεις από το ψέμα που προσπαθούν να σε ντύσουν, χρειάζεσαι το κούνημα του μυαλού.

Σκέφτηκα, λοιπόν, ένα μοντέλο, διάσημο και καθιερωμένο στην Ιταλία, για να λυθεί της πολιτικής ζωή της χώρας το πρόβλημα. Το μεγάλο πρόβλημα. Γιατί ο κόσμος γράφει κανονικά όλο τον κατάλογο των κομμάτων.. Τα ξύνει κανονικά και με τα δυο χέρια ο κόσμος για ό,τι λέει ο Μητσοτάκης, ο Τσίπρας και οι όποιοι περατρεχάμενοι τους έχουν το δικαίωμα από τον αρχηγό να κάνουν το παιχνίδι.. Περνάνε στο ντούκου όσα γαυγίζουν. Γιατί; Επειδή επικρατεί η αντίληψη ”Μιλάνε τώρα και οι βολέμένει, οι άνετοι. Αυτοί που τακτοποιήθηκαν, από την ενασχόληση με την πολιτική και δεν πρόκειται να πεινάσουν… ”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ναι, αλλά έτσι δεν πάει καλά η δουλειά. Το μοντέλο αυτό, που λείπει από εμάς, είναι του Σίλβιο Μπερλουσκόνi, πρώην αφεντικό της Ιταλίας, της ποδοσφαιρικής Μίλαν κι ένας από τους πλουσιότερους του πλανήτη! Τι σημαίνει αυτό; Απλά τα πράγματα. Ο τόπος, θα πάει μπροστά, μόνο με φρέσκιες ιδέες, με ανθρώπους που έχουν λύσει το οικονομικό τους πρόβλημα, και δεν τους ενδιαφέρει να πλουτίσουν από την πολιτική. Δηλαδή επιχειρηματίες επιτυχημένοι, να ασχοληθούν με την πολιτική ζωή και τα κοινά. Ένα τέτοιο παράδειγμα, θα μπορούσε άνετα να είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όπως και άλλα ήδη διαλεκτά, ποιοτικά και ξεχωριστά, καταξιωμένα και φτιαγμένα πρόσωπα, που δημιουργούν γκελ στην καρδιά της εξέδρας. Στο γήπεδο, και ο Αλέξανδρος Καλλέργης, στην Πάτρα. Που και έντονη φιλανθρωπική δράση έχει, και πρωτοποριακές ιδέες έχει. Και γίνεται χαμός, στις εκπομπές που φιλοξενείται. Και ο κόσμος τον ζητάει για Δήμαρχο.

Διαβάστε επίσης : Εφοπλιστές και Καναλάρχες έφτιαξαν την νέα κυβέρνηση! Ο Άδωνις στο Ναυτιλίας, Σταϊκούρας στον ανάπτυξης, Γεραπετρίτης προστασίας του πολίτη! Ο δείπνος των 4 στον ναυτικό όμιλο Βουλιαγμένης και η “καρατόμηση” Πλακιωτάκη

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.