Ήρθε για να μείνει ο Φώτης Κουτρόπουλος

Σον Δήμο Ερυμάνθου -αν και αγχώθηκε τις πρώτες ώρες μετά το κλείσιμο της κάλπης- εντέλει o Θόδωρος Μπαρής, πήρε την πρώτη θέση και επανεξελέγη δήμαρχος. Ανανεώνοντας τη θητεία του με ποσοστό που ξεπέρασε το 55%, στο 71,1% της ενσωμάτωσης των εκλογικών τμημάτων.

Ο μεγάλος του αντίπαλος Διαμαντής Κανελλόπουλος, έκανε πολύ καλή προσπάθεια, ανέβασε τα ποσοστά του σε σχέση με το 2019, όμως δεν κατάφερε να πάρει τη 2η θέση και να οδηγήσει σε νέα εκλογική μάχη τον Δήμο Ερυμάνθου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Διαμαντής Κανελλόπουλος αύξησε το ποσοστό του αρκετές μονάδες σε σχέση με το 2019, οπότε είχε φτάσει στο 34,82%, ενώ χθες άγγιξε το 43%, σε ενσωμάτωση του 71% των εκλογικών τμημάτων.

Συνεχίζοντας αυτή την ανάγνωση. Λέμε ότι για πρώτη φορά που αναμείχθηκε στα κοινά του δήμου Ερυμάνθου, ο ρόλος του Φώτη Κουτρόπουλου ήταν κυριάρχος, πρωταγωνιστικός, καταιγιστικός. Καθώς πρώτος αναδείχθηκε στις προτιμήσεις του κόσμου, από τον συνδυασμό του Διαμαντή Κανελλόπουλο. Ο γνωστός επιχειρηματίας, γιός του πρώην κοινοτάρχη του Λεοντίου Σωτήρη Κουτρόπουλου, συγκέντρωσε 317 ψήφους. Όταν ο δεύτερος ακολουθεί με 85. Καταλαβαίνεις την μεγάλη διαφορά!

Όπως δήλωσε :

«Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς όλους εσάς που με ψηφίσατε στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές του Δήμου Ερυμάνθου. Η εμπιστοσύνη που μου δείξατε είναι για μένα μεγάλη τιμή και υπόσχομαι να εργαστώ ακόμη πιο σκληρά για να δικαιώσω τις προσδοκίες σας.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους συνοδοιπόρους μου στην παράταξη “Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο” για την υποστήριξή τους και τον τίμιο αγώνα τους. Η συνεργασία μας θα είναι κλειδί για την επίτευξη των στόχων μας.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον επικεφαλής της παράταξης, Διαμαντή Κανελλόπουλο, για την ηγεσία του και την αφοσίωσή του στο μεγάλο αγώνα που έκανε για το καλό του τόπου. Συγχαίρω τον πρόεδρο της κοινότητας Λεοντίου, Βασίλη Διαμαντόπουλο για την εκλογή του, τον δημοτικό σύμβουλο Θανάση Παπαναγιώτου και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου Αλέκο Σκούτα, Δημήτρη Σκούτα, καθώς και τον Δήμαρχο Θόδωρο Μπαρή για τη επανεκλογή του.

Ο αγώνας δεν σταματάει. Σας υπόσχομαι ότι θα εργαστώ ακάθεκτα για την πρόοδο και την ευημερία του Ερύμανθου. Μαζί μπορούμε να φέρουμε θετικές αλλαγές και να κάνουμε το Δήμο μας καλύτερο για όλους μας.

Ευχαριστώ θερμά και πάλι για την εμπιστοσύνη σας».

Με εκτίμηση,
Φώτης Κουτρόπουλος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
“Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.