Η Ιουλία άλλαξε την ιστορία

– «Εγώ που δεν είμαι οπαδός στα καψουροτραγουδα, στα ρομαντικά της καρδιάς. Όταν όμως βγαίνει στο γήπεδο η Ιουλία Καλλιμάνη, αλλάζω άποψη. Γιατί είναι τόσο καλή». Αυτά ακριβώς μου είπε ένας observer.

Κάνω μετάφραση. Άλλαξε την τάση στην νυχτερινή βιομηχανία. Από τα ελαφρά χαζοτράγουδα, που είχαν καθιερωθεί. Πρώτο τραπέζι τα έβλεπες σε όλα σχεδόν τα γνωστά και μεγάλα μαγαζιά. Ήρθε η συγκεκριμένη, υπό την εποπτεία Τουρατζίδη και Tokyo, και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Το λαϊκό τραγούδι ξανά είναι υπεράνω, έχει εξουσία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ιουλία Καλλιμάνη – Αναισθησία

Ιουλία Καλλιμάνη | Medley / Έφυγε?

Ιουλία Καλλιμάνη | Από Μένα Είναι Όχι (Αλκυονίδες Μέρες)

Ιουλία Καλλιμάνη | 7 / 7 | Εφτά στα Εφτά

Αυτό σημαίνει. Δεν δέχομαι ότι παίζεις για να κερδίσεις χρήματα, να κονομήσεις. Και πας με άλλο θέμα. Τι μαλακίες είναι αυτές!

Σήμερα στην Αθήνα η Ιουλία κυκλοφορεί στο Tokyo, σε μεγέθos αναγνωρίσιμο και αποδεκτό. Το καταλαβαίνεις. Και το καλοκαίρι έχει προτάσεις από παντού, σε Ελλάδα και Κύπρο. Αλλά η συνταγή είναι συγκεκριμένη : Όχι σε όλα τα μαγαζιά, μόνο στα πιο λαμπερά.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, φωτισμός, σαξόφωνο και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, φωτισμός και πλήθος
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.