Ιωνικός και Τσιριγώτης κάνουν την υπέρβαση, με στόχο τον τίτλο

Να, ένα πιασιάρικο θέμα για έναν αθλητικό συντάκτη. Γράψε στο χαρτί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ιωνικού. Αν τον γνωρίζεις. Τον 30χρονο κεντρικό χαφ από την Ακτή Ελεφαντοστού, που λένε ότι έδειξε από πιτσιρίκιας το ταλέντο του, σε σημαντικά και γνωστά κλαμπ στην Ευρώπη και πλέον γίνεται κάτοικος Ελλάδας και Νίκαιας ειδικότερα. Για τον οποίον, ο πρόεδρος Γιάννης Τσιριγώτης, ο οποίος κάνει ήδη την οικονομική υπέρβαση στην Super League 2, αλλά τώρα κάνει την απόλυτη. Με ένα και μοναδικό ζητούμενο. Ολοφάνερο πια. Αυτός ο παικταράς, όπως τον λένε, και αυτός να συμβάλει, ώστε να ζωντανέψει ξανά η ιστορία του Ιωνικού στην Α Εθνική. Έτσι είναι.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός:

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ισαάκ Κονέ.

Ο 30χρονος κεντρικός χαφ από την Ακτή Ελεφαντοστού (γεννημένος στο Παρίσι στις 3 Ιανουαρίου 1991) συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας μας, υπέγραψε το συμβόλαιο του και ήδη έχει τεθεί στη διάθεση του Δημήτρη Σπανού.

Πρόκειται για άλλη μια σημαντική μεταγραφική προσθήκη και οικονομική υπέρβαση από τη διοίκηση Τσιριγώτη, με τον Κονέ να έρχεται για να προσδώσει επιπλέον ποιότητα και εμπειρία.

Ο Ισαάκ Κονέ, έχει να επιδείξει σημαντική καριέρα και πλούσιο βιογραφικό με 198 συμμετοχές στις λίγκες της Γαλλίας και του Βελγίου. Ο Κονέ, είναι προϊόν, και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις περίφημες Ακαδημίες της Μονακό και από εκεί και πέρα αγωνίστηκε στις Φρεζούς, Ρουέν, Γουάιτ Σταρ, Αντβέρπ και στην Σερκλ Μπριζ, η οποία ήταν και η τελευταία του ομάδα, πριν αποδεσμευτεί και έρθει στην Ελλάδα για τον Ιωνικό.

Ο Ισαάκ Κονέ, έχει και μια συμμετοχή με την Εθνική ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού (U23) τον Οκτώβριο του 2011.

Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός, καλωσορίζει τον Ισαάκ Κονέ και του εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία με το Αστέρι στο στήθος.

Διαβάστε επίσης : Στον Ιωνικό έκανε κακό το πριμ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.