Ιωάννα Κόζη : Με υπογραφή Γαβριήλογλου..και τραγούδι…Και στο καλύτερο φυτώριο της νύχτας

Ιωάννα Κόζη. Αυτό είναι το όνομα της. Δεν έχει πολλά χρόνια, που έχει μπει στη τραγουδιστική σκηνή. Όμως ήδη έχει αφήσει αίσθηση, πως το έχει. Τα έχει όλα. Την φωνή. Αυτή η φωνή, τόσο λαϊκή και τόσο ερωτική, που βγαίνει από τα μέσα της. Που συνέχεια την δουλεύει, όλοι το παρατηρούν αυτό, το τελευταίο διάστημα.

Η εμφάνιση, δεν λες πολλά, δεν θέλει πολλές κουβέντες και αναλύσεις. Μια μόνο. Είναι ικανή είναι να σε κάνει να ανοίξεις παρτίδες με κλινικές ψυχιατρικές. Σκέτο ηφαίστειο. Στη πραγματικότητα είναι ένα το δώρο της φύσης, που δεν χωράει σε λίγα κυβικά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτή, λοιπόν, η περίπτωση… Η τόσο ελπιδοφόρα, την πιστεύει πολύ ο πολύπειρος συνθέτης Γαβριήλ Γαβριήλογλου. Και τη μουσική υπογράφει στο νέο της τραγούδι ” Δεν Πάω Καλά”. Ο στοίχος είναι του Νίκου Σαρρή. Και στις καλοκαιρινές και ιστορικές Μούσες, το καλύτερο φυτώριο της νύχτας, την έβαλε..Και αυτή τον ευγνωμονεί, τον βγάζει ασπροπρόσωπο.

«Δεν πάω καλά στα μυαλά
που γυρνάς, γύρνα πίσω,
μια φορά να σε δω να ηρεμήσω.
Δεν πάω καλά, δεν ακούς, τι γυρεύεις,
απ’ το τρελάδικο θα ‘ρθεις να με μαζεύεις.»

Το «Δεν Πάω Καλά» της Ιωάννας Κόζη κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται, άτομα που παίζουν μουσικά όργανα και εσωτερικός χώρος
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.