Ηλίας Τσίπας, στη συνέντευξη της ζωής του (Video)

Ο Ηλίας Τσίπας μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του “Όποιον Πάρει η Μπάλα”, στην διαδικτυακή αθλητική εκπομπή του Νίκου Κολώνη και είπε πράγματα, τα οποία τα λέει για πρώτη φορά και θα συζητηθούν πολύ. Το μόνο σίγουρο.

Ακυρώνει τους κύκλους, που μετέφεραν δολίως σε κάποια ΜΜΕ, πως θα δεχτεί “συμπαίκτη” στην Παναχαϊκή, ο Μπάρλος, μόνο εάν του φέρει ένα εκατομμύριο ευρώ, συνεχίζει να έχει καλές σχέσεις με τον μεγαλοπαίκτη της αθηναικής νύχτας, Θανάση Παπαγεωργίου, το story με τον Ελληνοαυστραλό, Θέμη Καλαθά, με τι κριτήρια οι Σύμμαχοι έδωσαν “τσάμπα” (?) την ομάδα στον Σάκη Καλογερόπουλο, η τεράστια ευθύνη των δημοσιογράφων, ο μάγκας Σπύρος Δήμου, η στροφή στα ταλέντάκια εργάτες, η εποχή του διαδικτύου, οι επαναστάτες του καναπέ, η φυλακή του Κολοκοτρώνη, η Σταύρωση του Ιησού, γιατί οι φήμες αιωρούνται, που χάνει και που κερδίζει o “κόκκινος” Κώστας Πελετίδης, η μιζέρια της πόλης, τα 10 τηλέφωνα στον παίκτη Αχιλλέα Μπέο, οι μπράβοι, τα τσίπουρα … και τα 137 χαλιάριακα στο Fever.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δείτε τη συνέντευξη: ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.