Ηχηρή απάντηση

“Ο πολυχώρος του Μύλου, λειτουργεί ως νομίμως αδειοδοτημένος χώρος διενέργειας παραστάσεων, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4229/2014. Στα πλαίσια του νόμου, έχει λάβει και φέτος άδεια διενέργειας παραστάσεων, η οποία είναι σε ισχύ και ως εκ τούτου, οι παραστάσεις θα λάβουν χώρα κανονικά”.

Το Catalaya Music Area, το αγαπημένο καλοκαιρινό στέκι της νυχτερινής Θεσσαλονίκης, που φιλοξενεί την Πάολα και τον Ηλία Καμπακάκη. Και εξαιρετική επιτυχία σημειώνουν. Αναγκάστηκε να τοποθετηθεί δημόσια, για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Για να διαψεύσει την ιστορία πως μπαίνει «λουκέτο», λόγω των καταγγελιών των κατοίκων της περιοχής για ηχορύπανση. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "CATALAYA catalaya_music_area 16ώρ. ...X … X πολυχώρος του Μύλου λειτουργεί ως νομίμως αδειοδοτημένος χώρος διενέργειας παραστάσεων, σύμφωνα με τις διατάξεις του N. 4229/2014. 4229/ Στα πλαίσια του νόμου έχει λάβει και φέτος άδεια διενέργειας παραστάσεων η οποία είναι σε ισχύ KaI ως εκ τούτου ΟΙ παραστάσεις θα λάβουν χώρα κανονικά."
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.