Ο πρώτος κύκλος της σειράς «Άγιος Έρωτας», έκλεισε την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν, αφήνοντας το τηλεοπτικό κοινό γεμάτο απορία με τα όσα επρόκειτο να ακολουθήσουν. Η μεγάλη πρεμιέρα ωστόσο, έρχεται απόψε, Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου για να δώσει τις απαραίτητες απαντήσεις!
Ο τηλεοπτικός σταθμός του Alpha, μεταφέρει χαρακτηριστικά: «Ο πρώτος κύκλος έκλεισε με τη μεγάλη αποκάλυψη πως το παιδί της Χλόης ζει και δόθηκε εν αγνοία της σε μια άλλη οικογένεια για να το μεγαλώσει και τον Αργύρη γεμάτο οργή να πυροβολεί τον πατέρα Νικόλαο.
Ο δεύτερος κύκλος ανοίγει με τη Χλόη αποφασισμένη να μην ξεχάσει και να μη συγχωρήσει ποτέ όσους την πρόδωσαν, τη μητέρα της Θάλεια, τη Βιργινία και τον άντρα που αγάπησε με όλη την καρδιά της, τον πατέρα Νικόλαο. Θέτει ως στόχο ζωής να βρει την κόρη της και να την φέρει πίσω, ενώ ο πατήρ Νικόλαος θα κάνει τα πάντα για να εξιλεωθεί και να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη της.
-dnews.gr

