H πρεμιέρα Φέρρη και Josephine στο ολοκαίνουργιο «Posidonio», θα είναι «μεγάλη δουλειά»..! Όμως, τελικά, η ώρα των αποκαλυπτηρίων αλλάζει, δεν θα είναι αυτή η Παρασκευή, 12 Μαΐου (όπως ήταν προγραμματισμένο) – Ο λόγος της ακύρωσης και το μεγάλο στοίχημα για όλους

Λέει το tsipasblog. Για να μη ξεχνιόμαστε, το στοίχημα στο Posidonio Music Hall, το ανακαινισμένο και το ανανεωμένο εκ θεμελίων-ξεχάστε το παλιό- είναι πολύ μεγάλο. Τεράστιο είναι. Πρώτα για το τραγουδιστικό δίδυμο, που θα δούμε επί σκηνής, Φέρρης -Josephine (φώτο), αυτοί θα είναι. Ο πιο ερωτικός καλλιτέχνης της γενιάς του, θα ενώσει τις δυνάμεις του αυτό το καλοκαίρι, με την «εκρηκτική» hit performer. Μετά για το επιχειρηματικό σχήμα, είναι το μεγάλο στοίχημα. Από τις πιο top, από όλες τις πλευρές.

Ο γκουρού του στοιχήματος, που λαμβάνει κατ’ ευθείαν την επιφοίτηση το αγίου πνεύματος του τζόγου. Λογικά και αναμενόμενα, στις εκτιμήσεις και τις προβλέψεις του, να έχει αυτό το Posidonio, μέσα στα μεγάλα φαβορί. Και του καλοκαιρινού πρωταθλήματος, και, γενικότερα, στην επιρροή που θα ασκήσει στον κόσμο της νύχτας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και ενώ όλα ήταν κανονισμένα για την πολυσυζητημένη πρεμιέρα (Παρασκευή 12 Μαΐου). Με εγκυρότατες πληροφορίες να μιλούν για sold out προέλευση. Πόλεμος! Μιλάμε για τον αφρό της Αθήνας. Όλες οι καλές οικογένειες είχαν κάνει κράτηση.

Τελικά, να που παρουσιάζεται ένα απρόοπτο εμπόδιο και τους αναβάλλει τα σχέδια, δεν γίνεται διαφορετικά. Δες στιγμή που ήρθε η εγχείρηση στις φωνητικές χορδές του Φέρρη. Το λες και γκαντεμιά, μεγάλη γκαντεμιά. Δεσμεύονται όμως πως σύντομα θα επανέλθουν με νέα ημερομηνία.

Η ανακοίνωση :

Μπορεί να είναι απεικόνιση κείμενο που λέει "Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ηπρογραμματισμένη πρεμιέρα του POSIDONIO για την Παρασκευή 12/5 ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ λόγω μίας επέμβασης και αποκατάστασης του καλλιτέχνη μας Θοδωρή Φέρρη. Ευχαριστούμε για την κατανόηση, πάνω από όλα προέχει η υγεία! Πολύ σύντομα θα σας ανακοινώσουμε τη νέα ημερομηνία της πρεμιέρας μας! Με εκτίμηση, Οι καλλιτέχνες, η επιχείρηση και POSIDONIO. ομάδα του POSIDONIO MUSIC HALL"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.