H μεγαλύτερη Νίκη της ζωής του Γιάννη Τσακουμάκου

Ο επιχειρηματίας Γιάννης Τσακουμάκος

Μια αληθινή ιστορία, να καταλάβει και ο διπλωματούχος χάλιας, ότι οι μεγαλύτερες νίκες στη ζωή δεν είναι συμφέροντα. Όχι τα λεφτά, τα μαγαζιά, οι μεγάλοί τραγουδιστές, τα πολλά σπίτια, οι ανέσεις κι άλλες τέτοιες παπαριές. Να, ένα επεισόδιο, όπου στο όνομα της αληθινής νίκης, αγνοείται η σκοπιμότητα, τα κάθε είδους κολλήματα, οι συμμαχείς ακόμα και με τον διάολο.

Τίποτα από όλα αυτά. Μόνο συναισθηματισμός. Αγάπη αληθινή και ανιδιοτελής. Υπάρχει στις πραγματικές νίκες. Αυτό μας διδάσκει η περίπτωση της κόρης της Τζένη Τζιβεριώτη και του συζύγου της, γνωστού επιχειρηματία της νύχτας και όχι μόνο, Γιάννη Τσακουμάκου. Νίκη την λένε, άρα σήμερα γιορτάζει. Και η μητέρα της, της ευχήθηκε με τα λόγια αυτά :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Η Νίκη μας 🤍
Η μεγαλύτερη νίκη της ζωής μας
Σε ευχαριστούμε που ήρθες και μας έδειξες τι σημαίνει ΝΙΚΗ 🤍
Χρόνια σου Πολλά Άγγελε μας 🤍”

Με την φώτο αυτή :

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τζένη Τζιβιερώτη, Νίκη Τσακουμάκου, Γιάννης Τσακουμάκος

Φοβερό, ε; Να παλεύει ο Τσακουμάκος, να πιάσει την κορυφή της ιεραρχίας, το οποίο το κατάφερε, αδιαμφισβήτητα. Μόνος του, από το μηδέν, από την Ηλεία ορμώμενος. Και αυτός.. Η συνέχεια. Το σκηνικό αυτό, να περνάει σε δεύτερο, σε τρίτο πλάνο, καμία σημασία να μην έχει, όλα να μηδενίζονται. Με το που εμφανιστεί αυτή μπροστά του, η μεγαλύτερη νίκη της ζωής του.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.