H ευτυχία να έχεις δουλειά, πριν μπεις στην πολιτική

Από την πρώτη ημέρα που έσκασε μύτη στον πλανήτη το Τσίπας Μπλοκ το είπε. Να επιλέγεται στο σπίτι, στο ναό και στην καρδιά της Δημοκρατίας, να σας εκπροσωπούν οι εργατικοί και οι νοικοκυραίοι. Αυτοί που έχουν να επιδείξουν εξαιρετικά επιτεύγματα και δεν περιμένουν την πολιτική, να αναβαθμίσουν τον εαυτό τους. Να σπάσεις το κεφάλι σου να βρεις τέτοιους και σε οτιδήποτε άλλο, να πας πάσο. Μην πεις μετά πως σου φταίνε οι άλλοι.

Να που είναι το παράδειγμα. Ο Συμεών Κουπελόγλου! Εκλέχτηκε με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου στην Α’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Και τι περιμένατε να παρατήσει, να παραιτηθεί από την προηγούμενη δουλειά του; Με τίποτα, με τη δεδομένη την αντίληψη του, ότι ο άντρας του σπιτιού πρέπει να δουλεύει από το πρωί έως το βράδυ, συνεχίζει όπως πριν. Και στη Βουλή, να μην χάνει συνεδρίαση, και να οδηγεί το μηχάνημα κλαρκ, ώστε να παραλάβει τον πάγο, με το που βγει από την παραγωγή. Μην ξεχνάτε ότι διατηρεί την κορυφαία εταιρεία πάγου 𝙎𝙞𝙢𝙤𝙣𝙨 𝙄𝙘𝙚, και την προτιμούν σε όλη τη Θεσσαλονίκη!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Διαβάστε επίσης : Απασχολεί ο Οικονομόπουλος, κι ας είσαι πολιτικός

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.