Γλυφάδα: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες από πυροβολισμούς στην ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας Καρνέση – Απολυμένος εργαζόμενος, αιγυπτιακής καταγωγής, ετών 70, ο δράστης – Στο βάθος του τούνελ, η σκληρή ενδοοικογενειακή κόντρα, για το ταμείο αρκετών εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων, που άλλαξε χέρια

Πρώην εργαζόμενος που είχε απολυθεί ο δράστης – Σε εξέλιξη επιχείρηση των ΕΚΑΜ – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες – Συνεχής ενημέρωση

Απανωτοί πυροβολισμοί ακούστηκαν λίγο μετά τις 10 το πρωί της Δευτέρας (12/2) στα γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης ο οποίος είναι οπλισμένος είναι πρώην εργαζόμενος της εταιρείας και πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ζούγκλας», το κτήριο βρίσκεται στην οδό Αρτεμισίου 2 και ο δράστης αιγυπτιακής καταγωγής είναι 70 ετών.

Από τους πυροβολισμούς έχουν τραυματιστεί τουλάχιστον τρία άτομα και κατά ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, το ένα από αυτά είναι νεκρό.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας και τα ΕΚΑΜ.

Η ναυτιλιακή εταιρεία
Αναστατωμένοι γείτονες
Αστυνομία και άνδρες των ΕΚΑΜ έξω από τη ναυτιλιακή

Η ναυτιλιακή εταιρεία European Product Carriers LTD ανήκει στον 85χρονο εφοπλιστή Σπύρο Καρνέση.

Σημειώνεται ότι τα αδέλφια Καρνέση βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη, για μια διαφορά ύψους 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Συγκεκριμένα, οι αδελφές Δέσποινα και Μαρία Καρνέση, 79 και 77 ετών αντίστοιχα, καθώς επίσης και ο 80χρονος σύζυγος της πρώτης έχουν στραφεί κατά τους αδελφού τους, Σπύρου Καρνέση, τον οποίον κατηγορούν ότι πήρε στα τέλη του 2022 από κοινούς λογαριασμούς τα χρήματα και τα μετέφερε σε αποκλειστικά δική του εταιρεία.

Το σημείο έξω από τη ναυτιλιακή
Οι δυνάμεις της Αστυνομίας

-zougla.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.