«Γκουρού» για Απόλλωνα: «Λείπουν οι πραγματικά μπασκετάνθρωποι»

«Στην Πάτρα και τον ιστορικό Απόλλωνα που τα ξέρουν… όλα και η ομάδα έπεσε σαν χάρτινος πύργος στην Α 2 όταν είχα πει ότι η χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη και η ομάδα δεν θα περνά τους 70π και έβλεπαν εξάδα, έχουν καταλάβει ότι η επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια είναι ακόμα πιο δύσκολη;

Και ότι χρειάζονται σοβαρές κινήσεις που επίσης δεν βλέπω καθώς λείπουν οι πραγματικά μπασκετάνθρωποι και οι γνώστες του αντικειμένου και της σύγχρονης πραγματικότητας;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να θυμίζω ότι στο νέο πρωτάθλημα της Α 2 θα έχουμε την παρουσία του Ηρακλή που δείχνει ήδη έτοιμος για την Α 1.Ακόμα η Ελευθερούπολη που ήταν στις καλύτερες ομάδες φέτος και ας απέτυχε στο τέλος. Ο Ερμής Σχηματαρίου ήταν η ευχάριστη έκπληξη και θα είναι ίσως και καλύτερος. Η Μύκονος ρίχνει χρήμα και μπορεί να κυνηγήσει άνοδο. Και υπάρχουν και πολλές ιστορικές ομάδες. Συνεπώς η επάνοδος μόνο εύκολη δεν είναι…Δεν ανεβαίνεις κατηγορίες απλά επειδή έχεις όνομα. Πάνε αυτά..»

Ο δημοσιογράφος με άποψη, Σωτήρης Γεωργίου. Επονομαζόμενος και «Γκουρού του μπάσκετ ». Ασκεί κριτική στη διοίκηση του Απόλλωνα Πατρών.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.