Γιορτάζει και το Νοσοκομείο Παίδων Π&Α. Κυριακού

Πρωτομαγιά σήμερα. Πάμε κατ’ ευθείαν στα βαθιά νερά. Στο βάθος της θάλασσας, εκεί όπου δεν φθάνει και η πιο δυνατή ακτίνα του θεού Ήλιου. Αυτή η επέτειος, το γεγονός, η γιορτή, που έχει την τιμητική της μια φορά το χρόνο. Η μέρα του εργάτη, της εργατιάς.. Έχει, λοιπόν, νόημα, μόνο αν κάποιος έχει να σου πει πράγματα ουσίας. Και όχι αυτά που λανσάρετε αιώνες και δεν ντρέπεστε. Τίποτα δεν λέμε αφοριστικά. Μιλάμε λογικά. Πάντα. Με επιχειρήματα. Πάντα.

Με τον άγιο των μεγάλων πράξεων και όχι κούφιων υποσχέσεων, που είναι ο γνωστός επιχειρηματίας, Δημήτρης Φιντιρίκος. Σήμερα γιορτάζουν και τα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Γιατί; Στο Ογκολογικού Τμήμα, του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών Παναγιώτη & Αγλαϊα Κυριακού, που ιδρύθηκε στις 07/08/1933. Και στην ιστορία του, δεν είναι λίγες οι φορές που κατά τις δύσκολες στιγμές του, βοήθησαν σημαντικά οι γενναιόδωροι Έλληνες ευεργέτες. Θα ξεκινήσει η ανακαίνιση του παιδότοπου και του σχολείου του. Ξεκίνησε από τον Δημήτρη Φιντιρίκο. Παιχνίδια, χρώματα και ζωγραφιές θα γεμίσουν τον χώρο. Οι μικροί μας ήρωες συνάντησαν τον δικό τους ήρωα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.